TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3:s ursäkt efter missen i Paradise hotel: ”Beklagligt”

11 okt, 2018 
Kritiken mot Paradise hotel efter missen
Innan tittarna fick se vem som tvingades lämna Paradise hotel i gårdagens avsnitt avslöjades det oavsiktligt i ett klipp på programmets Instagram-konto. Bland kommentarerna rasar tittarna, och nu svarar TV3 på missen.
Annons

I gårdagens avsnitt av Paradise hotel på TV3 var det ännu en deltagares tur att lämna programmet. När onsdagens parceremoni var över stod det klart att Stefanie Bergström var den som fick lämna hotellet – en andra gång. Besvikelsen därefter var stor hos hennes tidigare spelpartner Mattias Coleman som kort efter parceremonin skriker på Marcelo Peña som var den som i slutändan var tvungen att skicka hem Stefanie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Din falska lilla råtta, säger Mattias upprört i programmet och fortsätter:

– Du vet att alla dagar i veckan hade jag räddat din fucking partner, en person jag vet att du bryr dig om. Fan vad du snackar skit!

Men en annan besvikelse som uppstod i samband med gårdagens avsnitt var hos tittarna hemma i tv-sofforna. Redan innan programmet sänts la Paradise hotel ut ett klipp från det kommande programmet på sin Instagram, och i klippet avslöjas det vem som var tvungen att lämna programmet.

Annons

Bland kommentarerna på Paradise hotels Instagram-konto uttrycker tittarna sitt missnöje.

”Man ser vem som åkte ut här… nu behöver man ej kolla”, skriver en.

”Ah tråkigt då vet vi att Stephanie åker då!”, skriver en annan.

”Tack som fan för att ni spoilat”, skriver ännu en tittare.

Tv3 menar att det hela var en oavsiktlig miss, inte alls menat att avslöja någonting av avsnittets utgång.

”Det är beklagligt och var inte vår avsikt. PH-fansen är oerhört dedikerade och det älskar vi, det gör också att vi får vara extra uppmärksamma fortsättningsvis då de är snabba på att dra olika slutsatser.”, skriver Susanne Nylén, presschef för TV3, till Hänt.

Se mer av Paradise hotel här:

FOTO: TV3, Instagram

Annons