TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3:s svar efter Camilla Skallebergs känga mot produktionen

10 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
TV3:s svar – efter Camilla Skallebergs känga mot produktionen: ”Över gränsen”
Höstens säsong av Paradise hotel på TV3 och Viafree är nu i full gång.
Men redan innan programmet hann dra igång gick en av årets deltagare, Camilla Skalleberg, ut med att hon skäms över hur hon framställs i realityserien.
– Jag framstår som en elak lögnare och stalker, ångrar hela min medverkan.
Annons
Adam Linard bryter tystnaden om romansen i Paradise hotel: “Definitivt betuttad”Brand logo
Adam Linard bryter tystnaden om romansen i Paradise hotel: “Definitivt betuttad”

Förra veckan drog en helt ny säsong av Paradise hotel igång på TV3. I vanlig ordning kommer tittarna kunna se många deltagare komma och gå i programmet, och flera bekanta ansikten kommer att dyka upp i säsongen. Men en deltagare tittarna inte sett tidigare är Camilla Skalleberg, 20, från Stockholm.

Paradise hotel spelades in i Mexiko under våren och alla deltagare som kommer synas i tv-rutan under hösten är nu tillbaka i hemma Sverige. Så när Camilla kunde förhandstitta på ett av de första avsnitten, väckte det starka känslor. Exakt en vecka innan programmet drog igång, öppnade Camilla upp sig om hur hon skäms över sig själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag vill bara säga i förväg att jag SKÄMS mer än någonsin i mitt liv över hur jag är i säsongen. Hoppas alla förstår att det är klippt jättemycket. Jag är hemskt jobbig och lite läskig ibland, men det är över gränsen och jag blir helt förstörd som person av att se det. Försökte göra bra tv och samtidigt vara öppen och rolig, men det ser bara ut som jag är ett psycho”, skrev Camilla på Instagram story innan säsongen drog igång, hon fortsatte:

Annons

”Jag framstår som en elak lögnare och stalker, ångrar hela min medverkan nu.”

TV3 försvarar kritiken

I ett meddelande till Hänt dagen efter Camillas ord på Instagram förklarade Susanne Nylén, Presschef Nordic Entertainment Group, att det var olyckligt att Camilla kände som som hon gjorde.

”Det blir ofta starka känslor första gången man ser sig själv på tv och det är självfallet olyckligt att Camilla kände så. Vi har pratat med henne om det efteråt och alla stävar så klart efter att det ska bli en rättvis bild av situationen och deras upplevelser men det är svårt att alltid få med alla nyanser. Paradise Hotel filmas 24 timmar per dygn och allt som händer kommer inte med i avsnitten”, skriver Susanne Nylén till Hänt.

Senare gjorde Camilla Skalleberg ytterligare en Instagram story där hon förklarade att hon inte ångrar sin medverkan efter att ha sett några fler avsnitt, men att hon ändå ångrar en del saker.

Annons

I ett nytt inlägg på Instagram, dagen innan premiären av Paradise hotel skrev Camilla att hon helt tappade sig själv när hon kom in på hotellet.

”Vill verkligen berätta redan nu att jag tappade mig själv så fort jag satte min fot inne på hotellet och jag gör och säger EXTREMT dumma saker och inbillade mig att jag behövde va på ett visst sätt för att spela spelet bland annat, vilket var så oerhört onödigt och dumt. Jag sätter mig själv i extremt dumma sitsar och sårar andra människor och det är så fel av mig. Jag skäms, och allt illa jag gör o säger till andra ångrar jag. Det är inte så jag vill vara”, förklarar Camilla.

Hon avslutar inlägget med att uttrycka tacksamhet.

”Jag tycker om alla från säsongen, och vill hylla hur mycket vi finns för varandra och stöttar varandra, och är så tacksam för att vi kan umgås och ha kul ihop idag. Hoppas ni njuter av säsongen.”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV3

Annons