TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3:s beslut efter Emma Hellströms tårar i Paradise hotel

29 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Emma Hellström lämnade inspelningen av Paradise hotel 2019 i en natt efter triangeldramat med Erica Lindberg och Marcus Johansson.
I kvällens avsnitt av Paradise hotel blir det återigen triangeldrama efter att en gammal deltagare återvänder till hotellet. Stämningen blir så pass spänd att en deltagare tas ut från inspelningen av produktionen.
Annons
TV3:s beslut efter Emma Hellströms tårar i Paradise hotelBrand logo
TV3:s beslut efter Emma Hellströms tårar i Paradise hotel

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag och Marcus har haft sex och vi har kommit varandra väldigt nära här inne, så det är inte bra för mig att Erica kommer in, säger Emma Hellström i programmet och fortsätter:

– Jag vill inte ens prata med Erica, eftersom hon är någon som Marcus haft tycke för. När man har myst med någon tycker jag det blir konstigt om han går till någon annan sen.

”Jag kommer lämna hotellet imorgon”

Senare på kvällen berättar Emma för Marcus att hon har mått dåligt sedan Erica återvänt till hotellet.

– Jag tycker det här med Erica är jättejobbigt. Jag trodde inte att jag skulle tycka det, men jag tycker det. Hade du gjort något med henne nu så hade jag tyckt det var jobbigt eftersom vi har haft sex, säger Emma.

Marcus svarar då att hon inte behöver oroa sig, men trots hans lugnande ord smyger han iväg och har sex med Erica. Emma får reda på vad som hänt kort därefter, vilket får henne att brista ut i tårar.

Annons

– Jag känner mig extremt sviken av Marcus. Han är den personen som står mig närmst här inne. Det är jätterespektlöst mot mig som vän, säger hon.

Situationen blir värre när Marcus efter sexet, berättar för Erica att han varit intim med Emma flera gånger. Erkännandet får henne att brusa upp i ilska, och eftersom relationen mellan Emma och Marcus varit hemlig blir hela gruppen chockerade och arga när sanningen kommer fram. Marcus får ångest över hela situationen och hotar att lämna tävlingen.

– Jag kommer lämna hotellet imorgon, säger Marcus.

Dramat som klipptes bort

Men en sak som hände lämnades osagt till tittarna. Mitt i triangeldramat blev Emma Hellström så pass sårad och ledsen av Marcus ord att hon lämnade inspelningen.

”Emma blir ordentligt sviken och gråter floder. Vad tittarna inte får se i programmet är att Emma är så pass ledsen att hon tas ut från programmet av produktionen för natten för att få sova själv”, skriver TV3 till Hänt.

Beslutet att låta Emma lämna inspelningen är något som TV3 valde att klippa bort. Tillbaka kom hon inte förrän till frukosten dagen på.

Paradise hotel sänds idag 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Annons