Artikeln innehåller reklamlänkar

TV3 tvingades avbryta bråket mellan Anna Anka och Elena Belle

Anna Anka och Elena Belles bråk under fotograferingen

Anna Ankas utbrott mot Elena Belle under pressfotograferingen av Svenska Hollywoodfruar blev så allvarlig att TV3 tvingades censurera delar i sändningen och avbryta bråket. Maria Montazami lämnade platsen och i efterhand har TV3 agerat.

Svenska Hollywoodfruar har hittills kantats av små sammandrabbningar mellan Anna Anka, 47, och Elena Belle, 32. Förra veckans avsnitt avslutades med att Anna Anka var vansinnigt arg på Elena Belle som lämnat hennes camping med fruarna.

När TV3-profilerna möttes några veckor senare för programmets pressfotografering hade dock Anna Anka inte lugnat ner sig, snarare tog hon det samlade ögonblicket i akt att attackera Elena Belle verbalt. Dels för att hon lämnat Annas campingevent – men hon hoppade även på Elena som person.

Anna Anka började med att kritisera Elenas klädval till fotograferingen:

– Ska du ha den på dig? För jag gillar inte den här bimbolooken, och det är det du visar. Hollywoodfruar är classy, det är inte någon horshow, säger hon och blir avbruten av Sofie Prydz, 36:

– Men ge dig Anna, så där kan man inte säga till folk.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Anna Anka tar dock ingen notis till protesterna, utan anklagar istället Elena för ännu värre öknamn och liknelser. Dessutom säger hon “håll käften” vid ett flertal gånger och försöker skicka iväg Elena Belle från fotograferingen.

Maria Montazami, 52, försöker även hon få Anna Anka att sluta, men fick inte särskilt mycket gehör. Något hon senare mår dåligt över:

– Ni förstår inte hur det känns för mig. Att sitta och se ut som ett nöt, jag tyckte att jag såg ut som ett nöt, en svagis. Är man vän med båda sidorna kan man lätt fastna i en sådan här knipa, när man ser rädd och dum ut och nästan som en fegis, säger Maria och fortsätter:

– Såna ord från en stilig kvinna som Anna, jag fattar inte, vad tänker du kvinna? Sen så säga att Elena är det och det, säger Maria Montazami chockat.

Av vad som syns i programmet höll sig Elena Belle lugn genom hela situationen och höjde inte rösten tillbaka. Däremot ifrågasätter hon flera gånger hur Anna Anka kan kalla henne för en dålig mamma, när det är Anna som förlorat vårdnaden om sina barn.

När Elena Belle senare sitter ensam berättar hon sin syn på tv-frun:

– Jag kan inte beskriva med ord hur sjuk i huvudet Anna Anka är, säger hon och fortsätter:

– Människan behöver vård på riktigt, på riktigt.

Maria Montazami ångrar sitt beteende

Maria Montazami får till slut nog av Anna Ankas beteende och lämnar soffgruppen där de sitter.

– Fy fasiken vad jag känner mig dum, att sitta där och bara låta Elena ta emot. Jag såg hur Elena blev röd på sin hy, man säger inte såna saker till en mamma som precis fått barn, säga att Elena är en h–a, skojar du? Det här tycker jag inte är kul, säger Maria.

Elena Belle är övertygad om vad hon tycker om Anna Anka efteråt:

– Anna är en riktigt ond, elak och helt sinnessjuk människa, jag tror på riktigt hon har en personlighetsklyvning och verkligen behöver hjälp, säger hon.

– När jag kom in där, och bara såg att det satt en h–a där, det fick bägaren att rinna över. Sitta och kasta på mig att jag har förlorat mina ungar, alltså en hemsk äcklig människa är hon. Och jag ska bevisa för alla svenskar, ni ska få svart på vitt, vänta ni bara, säger Anna Anka om händelsen i programmet.

TV3:s ingripade efter Anna och Elenas bråk

TV3 bekräftar för Hänt att de efter inspelningen tvingats klippa bort en hel del av bråket. Susanne Nylén, presschef vid Nent group, berättar att det till slut gick så långt att utomstående fick gripa in.

– De är vuxna kvinnor och hanterade situationen där alla gick i försvarsställning. Men absolut det blev väldigt grova ord som vi i vissa fall fått censurera inför sändning och vi gick till slut in och avbröt diskussionen för att påbörja fotograferingen. Den fortsättningen visas i nästa veckas avsnitt av Svenska Hollywoodfruar.

Huruvida bråket får konsekvenser är något Susanne Nylén är förtegen om i nuläget:

– Vi tar med oss detta i utvärderingen av den här säsongen och får återkomma till om det påverkar framtida innehåll på något sätt.

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas om sonen: ”Har inte pratat med Ethan på tre år”

LÄS OCKSÅ: Anna Anka rasar mot Elena Belle efter händelsen: ”Chockad”

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN