TV3-profilens ärliga inlägg om graviditeten: "Jag skäms över mitt beteende"

I februari kom den glada nyheten att "Top model"-profilen Ellinor Bjurström väntar barn. Nu delar hon med sig av svårigheterna hon upplever som gravid.

I en video på deras gemensamma Youtube-kanal avslöjade modellen Ellinor Bjurström, 23, och hennes pojkvän Jimmy Olsson, 29, i februari att de väntade barn. Ellinor Bjurström känner vi igen från TV3-programmet “Top model” där hon 2014 kom två. Jimmy Olsson är en av personerna i humorgruppen “Rackartygarna”.

Nu berättar Ellinor att hennes graviditet inte är en dans på rosor. I ett inlägg med rubriken “Hormonerna tar över” berättar hon ärligt om hur hon mår.

“Jag har ju alltid hört att man blir mer känslig och annorlunda pga hormonerna, men på något sätt så har jag aldrig funderat över det. Jag var med andra ord inte alls förberedd på att det skulle kännas så här” skriver Ellinor och ger några exempel hur hennes humör kan ta över.

“Jag kan verkligen börja gråta och känna mig deprimerad från ingenstans. Då menar jag riktigt ledsen och nere, inte bara en liten pust på 3 sekunder. Jag kan bli arg som aldrig förr på saker som jag i vanliga fall inte skulle bry mig om. Som tex. När jag kastade min telefon i vår nya bänkskiva. Eller som att jag blev arg på Jimmy för att vi va tunga att ändra i våra dagsplaner, så jag smällde i toalettdörren så att hela dörren flög av.”

Ellinor Bjurström berättar att hon inte känner igen sig själv.

“Jag är inte en sån människa som tar sönder saker i ilska. Jag är ingen som blir arg för att planerna måste ändras. Jag är en glad tjej som oftast kan hålla alla mina känslor i styr. Men nu när hormonerna är på besök så kan jag verkligen inte behärska mig. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte bete mig på något annat sätt än vad hormonerna vill att jag ska.”

Hennes humör påverkar också hennes förhållande till pojkvännen Jimmy Olsson.

“Det här tar hårt på mig och Jimmy, då det tyvärr oftast är min stackars sambo som får ta emot dessa raseri. Jag skäms över mitt beteende alltså, riktigt mycket. Jag känner mig inte som mig själv och att dessa hormoner har tagit över min kropp. Den riktiga Ellinor sitter inlåst här inne och desperat skriker på hjälp.”

Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson välkomnar sin bebis i augusti.

Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson, från humorgruppen "Rackartygarna" väntar barn.

Ellinor Bjurström blev känd för allmänheten efter sin medverkan i TV3-programmet "Top model" 2014. Hon slutade tvåa.

Tidigare var hon tillsammans med sin "Top model"-kollega Kevin Triguero.

Ellinor lider av psoriasis, vilket hon ofta berättar om för att ta bort stigmat kring hudsjukdomen.

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen gravid – efter missfallet: ”Vi ska få ett litet barn”

LÄS OCKSÅ: TV3-profilens ilska efter beskedet – om obotliga sjukdomen

FOTO: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!