Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3-profilen My Martens i bilolycka: ”Jag kunde ha dött”

30 jun, 2019 
Hänt
My Martens
My Martens var på väg för att hämta sin son med bilen. Plötsligt smällde det till och Ensam mamma söker-profilen krockade när hon körde i 110 kilomer i timmen.
Annons
Louise Hoffstens hälsobesked efter olyckan på semesternBrand logo
Louise Hoffstens hälsobesked efter olyckan på semestern

Tidigare Ensam mamma söker-profilen My Martens, 31, hade precis lämnat träningsstudion hon snart öppnar och skulle hämta sonen Ludvig hos särbon och Basic Elements-medlemmen Jonas Wesslander, 43, när olyckan var framme.

My körde på en motorväg i drygt 110 kilometer i timmen när en bil av oklar anledning plötsligt tvärnitade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Trafiken stannade men det gjorde inte jag. Jag hann knappt reagera, allt gick så jävla fort. Jag ställde mig på bromsen och han bara tänka att nu smäller det. Men det var också det enda, men jag blev jätterädd efteråt, säger My till Hänt och fortsätter:

– Jag knockades av airbagen samtidigt som alla lampor i bilen lyste och allt bara tjöt. Men jag tog mig ut och tittade fram på bilen framför mig och där satt en lös hund och ett äldre par. Det var bilen framför dem som hade tvärnitat, men de hann inte ta registreringsnumret. Vi var tack och lov alla oskadda, men att den första bilen bara drog… Jävla idiot. Men det blev också en hemläxa för mig, man ska alltid hålla avstånd. Jag vet det egentligen. Jag är dessutom rädd för sådana här situationer då jag har en whiplashskada sedan tio år.

Annons

My Martens om sin änglavakt

Om bilen My färdades i kommer kunna lagas är ytterst tveksamt.

– Den har tryckts ihop så pass att motorhuven gått in i motorn.

Men My poängterar att det trots allt bara är materiella ting.

– Jag hade verkligen änglavakt. Man kände sig verkligen skärrad när det hände, men chocken kom efteråt. Speciellt när min son frågade om jag kunde ha dött. Tänk om jag hade tittat bort för en sekund eller bara varit lite tankspridd. Då hade jag dundrat in i bilen framför mig i 110 blås.

AV: Hans & Anna Shimoda

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons