Artikeln innehåller reklamlänkar

TV3-profilen jublar efter Anna Books framtidsavslöjande

My Martens avslöjande om Anna Book

Efter Anna Books paus från sociala medier avslöjar nu vännen My Martens hennes stora vändning. Hon funderar på att etablera sig på ännu en social kanal!

Anna Book, 46, har närmare 66 000 följare på Instagram och hennes liv kan där följas i form av bilder som föreställer både henne och hennes vardag. Fram tills i somras var hon en flitig uppdaterare. Därför blev det en chock när hon i juli meddelade att hon skulle ta en paus från sina sociala medier.

Vill bara meddela att jag har för min skull kommit fram till ett beslut om att jag kommer att ta en paus från mina sociala medier. Hur länge? Det vet jag faktiskt inte”, skrev Anna Book då på sin Instagram. Hon fortsatte:

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Jag kanske bara behöver en kort timeout…. Eller en lång….& vad är i sådana fall långt? Det vet jag inte heller i nuläget. Det jag däremot också vet, det är att jag måste sätta mig själv i 1a hand – igen.

Efter 46 dagar dök hon upp på Instagram igen efter pausen, och det blev en hel del glada tillrop bland kommentarerna där till.

46 dagar sedan sist = 6 veckor + 4 dagar sedan jag uppdaterade min Instagram. Det har varit SÅ SKÖNT! Men idag fick jag feeling & kände för 1a gången, att jag själv VILL kika in & säga – Hej, så hej!”, skev hon när hon dök upp igen i bildtexten till en glad bild på sig själv.

Pausen verkar ha gjort henne extra gott. Nu avslöjar nämligen vännen och Ensam mamma söker-profilen My Martens, 30, att Anna Book inte bara har planer på att dela med sig av sitt liv på Instagram – hon funderar nu också på att börja blogga.

”Jag hämtade Anna på vägen. Vi bor i Täby, hon i Solna. Hon funderar nämligen på att börja blogga igen”, skriver My Martens i ett blogginlägg på sin blogg och fortsätter:

”Vore SÅ kul om hon ville vara på våran portal. Håller tummarna…”

Ja, hur kul hade det inte varit att få följa Anna Book i ett blogg-format igen?

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Anna Books ärliga ord efter avslöjandet om nya kroppen

LÄS OCKSÅ: Första bilden efter pausen – Anna Books besked om framtiden

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!