Tv3 profilen har blivit mamma: "Äntligen är hon här"

Den 18 januari föddes "Familjen Karlsson"- Angelica Karlssons och pojkvännen Alexander Rålands första barn. En dotter som ska heta Isabelle.

Angelica Karlsson, 28, som under hösten var en av tv-profilerna i programmet “Familjen Karlsson” har fått tillökning. Det är Angelica och pojkvännen Alexander Råland första barn.

“Äntligen är hon här, kärleksbarnet! Vår underbar lilla tjej Isabelle valde att födas den 18/1 på Danderyds förlossning”, skriver hon på sin Instagram.

Dottern ska heta Isabelle Vally Karlsson Råland, en hyllning till Angelicas mormor:

“Isabelle är verkligen magisk. Något som är extra mysigt också är att den 18/1, är sen tidigare en speciell dag då det är min älskade mormors födelse och dödsdag och vi hade redan bestämt att Isabelle ska heta Vally efter mormor i mellannamn.”

https://www.instagram.com/p/BPsARAADG8x/?taken-by=angiecaay&hl=en

Under hösten fick tv-tittarna följa Angelicas graviditet och under sista avsnittet fick man se när paret fick besked att de väntade en flicka. Men det tittarna inte fick veta var att Angelica under tiden i programmet fick missfall och blev gravid igen.

LÄS MER: ”Familjen-Karlsson”-profilen: Jag fick missfall

Angelica valde att föda i Sverige istället Florida. Något som de verkar vara glada över.

“Wow vilken underbar personal som tog hand om oss och hjälpte oss igenom en lång och jobbig förlossning. Är så tacksam!”

Alexander Roland och Angelica Karlsson

Nyblivna föräldrarna Alexander Råland och Angelica Karlsson.

LÄS OCKSÅ: Familjen Karlsson-profilen Angelica: ”Jag är pappas flicka”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!