Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Backmans nya ord om relationen efter Ensam mamma söker

28 jun, 2019 
Ensam mamma söker Camilla Backman
Ensam mamma söker-profilen Camilla Backman träffade inte kärleken i TV3-programmet men lyckades desto bättre på hemmaplan efter att inspelningarna var över. Nu berättar hon om relationen med mannen som hon har dejtat sedan i våras.
Annons

Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Camilla Backman, 31, var en av de singelmammor som sökte kärleken i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3. I det sista avsnittet stod valet mellan Christer Mortensen och Markus Rotstam och trots viss tveksamhet bestämde hon sig till slut för 24-årige Markus.

Strax efter att Ensam mamma söker slutat sändas på tv avslöjade Camilla att hon och Markus träffades ett par gånger efter inspelningarna men att relationen stannade vid vänskap.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det var väl inte direkt så att kärleken tog slut, snarare att kärleken inte riktigt kom ordentligt”, skrev Camilla som svar på vad som hände mellan henne och Markus.

Men trots att det inte blev någon kärlek för Ensam mamma söker-paret verkade inte Camilla Backman hänga läpp – hon träffade nämligen en ny person strax därefter, vilket hon berättade på sitt Instagram-konto i mars.

Annons

”Har du träffat någon annan?”, frågade en nyfiken följare, varpå Camilla svarade:

”Ja, det finns någon!”.

Camilla Backmans nya ord om relationen

Camilla har sonen Milian sedan en tidigare relation och har berättat att hon i nuläget inte är sugen på att skaffa fler barn.

”Nej, jag har absolut inga planer i dagsläget att skaffa fler barn”, skrev hon på Instagram efter att en följare ställt frågan.

Trots att det inte finns några barnplaner i kikaren verkar det som att kärleken flödar för Camilla Backmans del. Ensam mamma söker-profilen har ännu inte avslöjat vem hennes pojkvän är och är väldigt förtegen om mannen hon verkar ha dejtat sedan i våras. Men under en frågestånd på Instagram berättar hon i alla fall att relationen är på rätt väg.

”Hur går det med din nya du träffar?”, har en följare frågat.

”Han är inte så jätteny… men det går fint! Han är en riktigt stjärna!”, skriver Camilla Backman.

FOTO: TT

Annons