LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV3-profilens Angelica om sin skräckförlossning

09 dec, 2017 
AvLotta Gray
En förlossning från helvetet. Mångmiljonären Leif-Ivan höll på att förlora sitt barnbarn innan han ens fått träffa henne då hans dotter råkade ut för ett förlossningstrauma.
Annons

Flyktingmiljonären Leif -Ivan Karlsson, 57, känd från reality-såpan “Karlssons” 57, har blivit morfar men det var på håret att mannen som har blivit rik på fastigheter och bilaffärer och omsätter  tiotalsmiljoner kronor i flyktingbranschen samt bor i en villa på 700 kvadratmeter och har ett konstgjort vattenfall på tomten, inte skulle få sin arvinge. Men dottern Angelicas, 28, förlossning blev en mardröm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var en rätt traumatisk förlossning. Jag höll på i 70 timmar. Isabelle ville inte komma ut men det synkade inte med min kropp, jag var helt slut. De var tvungna att förstärka värkarna, berättar hon i Expressen.

Just nu bor Angelica och sambon Alexander Råland i Florida, i Leif-Ivan, och hustruns Susannes, 52, enorma villa efter förlossningen för tio månader sedan. Men trots skräckupplevelsen vill hon ha  fler barn.

– Ja, det tror jag men det får vänta lite till, nu börjar jag nästan glömma bort det men vill gärna vänta några år, och nästa gång kommer jag prata med en barnmorska innan och säga att jag är orolig, jag var orolig både för henne och  mig under förlossningen.

Leif-Ivan, som själv inte var någon närvarande far under sina barn uppväxt, tänker dock lägga tid och kraft på lilla Isabelle.

– Jag jobbade så mycket är barnen växte upp att jag inte ens bytte blöjor, jag försummade deras uppväxt men barnbarnen tänker jag skämma bort så mycket jag kan.

FOTO: Ibl

Annons