LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV3-profilen brutalt misshandlad – nära dö av skadorna

26 feb, 2018 
Kevin Sahlin är en av deltagarna i den nya dokusåpan ”Are you the one – Sverige?” som har premiär ikväll 22.00 i TV3. För några år sedan var han med om en brutal misshandel och berättar nu om den tuffa tiden.
Annons

Idag har dokusåpan ”Are you the one – Sverige” premiär på TV3 med Martin Björk, 46 som programledare. En av deltagarna heter Kevin Sahlin, 23, och för några år sedan var han med om en brutal misshandel som fick stora konsekvenser och förändrade hans liv, berättar han i en intervju med Aftonbladet. Hans tonårsperiod var stökig och han förklarar att han umgicks i fel kretsar.

– Jag hade vänner som jag älskade men det var fel vänner. I den vevan tog jag mycket droger också. Jag visste inte vem jag var, säger Kevin till tidningen.

Han var 19 år när han under en utekväll hamnade i bråk med en kille som han provocerat medvetet. Det slutade inte alls som han tänkt sig – han fick fyra frakturer i skallen och två hjärnblödningar. Efter det låg han nersövd i fyra dagar och när han vaknade upp igen mindes han ingenting av vad som hänt.

– Jag tänkte att jag skulle sänka honom. Men han gav mig två raka och jag däckade direkt. Jag föll bakåt och där var det en trottoarkant. Jag slog i svanskotan och smackade i bakhuvudet rätt i kanten, berättar han och fortsätter:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag låg där med slangar i halsen och sprutor i armarna. Jag kunde inte ens hålla ett vattenglas och jag visste inte hur jag skulle använda fjärrkontrollen till tv:n. Det var helt blankt.

För att komma tillbaka till sitt liv igen var han på rehabilitering i över två månader. Där fick han starta från noll med att bland annat läsa barnböcker. Idag är han nästan helt återställd, men många barndomsminnen har försvunnit och han tappar ord ibland. Efter olyckan lämnade han sitt gamla liv bakom sig. Han har brutit med alla sina gamla vänner och slutat med drogerna.

“Are you the one – Sverige” har premiär ikväll klockan 22.00 på TV3.

Här är alla deltagare i ”Are you the one – Sverige”:

FOTO: TV3

Annons