TV3-profilen attackerad av okänd man – tog sig in i bilen: "Började skaka och gråta"

TV3-profilen My Martens attackerades av en okänd man som sedan greps av polis. Nu berättar hon om den traumatiska händelsen. "Jag blev på riktigt rädd för mitt liv", skriver hon i sin blogg.

“Ensam mamma söker”-deltagaren My Martens, 29, var i helgen med om en minst sagt traumatisk upplevelse. Det var när TV3-profilen skulle flytta som hon attackerades av en okänd man på gatan.

My och en väninna hämtade en skåpbil och körde mot hennes hem för att hämta sakerna som skulle flyttas, men tvingades plötsligt att tvärbromsa för en man som plötsligt dyker upp framför bilen. I ett inlägg på sin blogg beskriver TV3-profilen mannen som “lång och läskig”.

“Nära en hjärtattack handlar jag instinktivt och tvärbromsade. Väninnan och jag tittar frågande på varandra och på mannen som stod och viftade mitt på gatan?!. Han viftar mer och mer och beter sig allt mer uppseendeväckande. När han sedan sätter sig ner och börjar diskutera och prata högt med en parkerad, stillastående bil.. Utan människas i, så inser jag att någonting är riktigt, riktigt galet här!”, skriver My på bloggen och fortsätter:

“Jag smyger försiktigt fram med skåpbilen och kör så sakta jag kan… Vi pratar om att vi kanske borde larma polisen. Då min snabba misstanke är att han är narkotikapåverkad och en fara för sig själv OCH andra!”

https://www.instagram.com/p/BfWXf5YA5JG/?hl=sv&taken-by=mymartens

Mycket mer än så hinner TV3-profilen inte tänka, innan mannen tar full sats på hennes bil, skriver hon. Den okända mannen springer rakt mot bilen ochMys väninna skriker att hon ska låsa bildörrarna.

“Jag börjar i ren och skär panik leta efter någon form av centrallås så att jag ska kunna låsa in oss, men blir så stressad att jag inte hittar rätt knapp. Samtidigt rycker och bankar han på min väns dörr, och hon försöker hålla emot, och hindra honom från att hoppa in. ‘Köööör My!’ skriker hon!”, skriver My och fortsätter:

“Jag tvekar ett ögonblick, men kör. Då lyckas han på något sjukt sätt få upp sidodörren som är på samma sida som min väninna… Jag kör och han hänger i handtaget och halva kroppen inne i bilen och halva hängandes. jag vågar inte gasa fullt men ser samtidigt hur dörr-jäveln låser sig i öppet läge och han lyckas ta sig in i våran skåpbil!?!!! Han börjar banka på rutan som är precis intill våra huvuden och nu utbryter riktig panik! “

Samtidigt som My kör ringer väninnan efter polis och den okända mannen hänger kvar i dörren. Tv-profilen beskriver att hon inte ville stanna för att hon var livrädd för att han skulle ta sig in helt i bilen, men inte vågade köra för fort så att han skulle ramla av och dö.

Till sist dyker en polisbil upp och griper den okända mannen. Enligt My Martens ska mannen, som hon misstänker är narkoman, ha försökt ta sig in på Socialtjänstens kontor.

“Jag blev på riktigt rädd för mitt liv, och i nästa ögnblick rädd för att köra över en vilt främmande människa. Denna dag har varit minst sagt påfrestande på flera plan. Nu när jag väl landat hemma och sjönk ner i soffan så kom chocken…  Började skaka och gråta av utmatning när jag reflekterade över dagens obehagliga situation”, skriver hon och fortsätter:

“Förmodligen var han en knarkis som helt enkelt bara ville ha hjälp. Så sorgligt och så tragiskt på samma gång… Stackars denna man. Jag är tacksam att det slutade så bra som det gjorde….. Stort tack och cred till poliserna som dök upp som änglar från ovan.”

LÄS OCKSÅ: Anna Book avslöjar: ”Har gjort två nya skönhetsoperationer”

LÄS OCKSÅ: Stjärnan är My Martens nya pojkvän: ”Det sa klick”

FOTO: Instagram, IBL

SENASTE NYTT!