Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linn Anderssons stora kärleksbeslut med nya pojkvännen

26 jul, 2019 
AvAgnethe Alm
Linn Andersson har flyttat ihop med nya pojkvännen Gabriel
Nyligen avslöjade Linn Andersson vem hennes nya pojkvän är – och nu kommer nästa stora avslöjande. Paret har flyttat ihop. På Instagram beskriver Linn sin glädje.
Annons
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”Brand logo
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”

Linn Andersson, 21, blev ett välkänt ansikte för många när hon gjorde entré i realityserien Unga mammor på TV3. I tre säsonger fick tittarna följa Linn, sambon Marcus Malm, 21, och deras gemensamma dotter Tindra, 1.

I programmet spirade kärleken mellan Linn och Marcus, som i ett avsnitt förlovade sig på en romantisk spa-resa. Men efter en tid som förlovade fick relationen ett plötsligt slut. I november 2018 bekräftade Linn att paret valt att bryta förlovningen och gå skilda vägar.

Linn Andersson gav dock inte upp hoppet på kärleken och redan under våren gav hon besked om att kärleken återigen var på intågande i hennes liv. På sin blogg skrev hon om en ny kille som hon fått starka känslor för. Men romansen blev kortvarig. I en video på Youtube berättade Linn att hon blivit dumpas bara veckor efter romansbeskedet. Och i ett blogginlägg berättade hon hur relationen tog slut.

Annons

”Är det äkta kärlek så vet man”

Men vindarna vände för Linn, som i början av juni kunde avslöja att hon återigen blivit förälskad. Denna gång i en kille som hon till en början valde att hålla hemlig. Men nyligen tog hon beslutet att visa upp sin nya kärlek för första gången. På Instagram delade Linn en bild där hon gav sin nya kärlek Gabriel en puss på kinden, medan han höll runt hennes midja. Till bilden skrev Linn ett rött hjärta.

Efter det stora avslöjandet har Linn öppet beskrivit sin kärlek till Gabriel – och nu kan hon avslöja att relationen tagit nya höjder. På Instagram berättar hon att de har flyttat ihop.

”Att jag och den här killen har blivit sambos! Vissa anser att man går fort fram, men som många sagt till mig, är det äkta kärlek så vet man och varför ska man vänta. Har aldrig känt såhär förut. Du gör mig till dem lyckligaste flickvännen på jorden”, skriver Linn Andersson i inlägget.

FOTO: Youtube

Annons