Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

05 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Unga mammor-profilen Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen Gabriel.
Nyligen kunde Unga mammor-profilen Linn Andersson avslöja att hon flyttat ihop med nya kärleken Gabriel. Nu ger hon nya besked om framtiden och avslöjar barnplanerna med pojkvännen.
Annons
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännenBrand logo
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

I två säsonger fick vi följa Linn Andersson, 21, och hennes liv ihop med Marcus Malm, 21, och dottern Tindra, 1, i realityserien Unga mammor på TV3. Under inspelningen spirade kärleken mellan Linn och Marcus, som i ett avsnitt förlovade sig under en lyxig spa-resa.

Men efter en tid som förlovade fick relationen ett plötsligt slut. I november 2018 bekräftade Linn att paret valt att bryta förlovningen och gå skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Tufft uppbrott efter bekräftade romansen

Det dröjde dock inte länge innan kärleken återigen kom in i TV3-mammans liv. Under våren gav Linn besked om att hon återigen börjat dejta en kille, som hon fått väldigt starka känslor för.

Annons

Men romansen blev kortvarig. Efter bara några veckor berättade Linn att hon blivit dumpad. De tuffa känslorna delade hon med sig av i en video på Youtube och i ett nytt blogginlägg förklarade hon hur relationen tog slut.

”Var himla jobbigt för mig då jag var jättekär i honom och han dumpade mig med en Snapchat. Var ledsen och gjorde inte någonting annat än att gråta i ca en veckas tid i alla fall. Allt är ju värst i början. Vi både dock 2,5 timmar ifrån varandra så det kanske ändå hade tagit slut”, skrev Linn på bloggen.

Efter vändningen – Linns barnplaner med nya kärleken

Men Linn Andersson gav inte upp hoppet på att hitta kärleken – och i början av juni kunde hon avslöja att hon blivit förälskad på nytt. I ett inlägg på Instagram visade hon upp sin nya kärlek för första gången och taggade honom i inlägget, vilket avslöjade att hans namn är Gabriel.

Sedan dess har paret kilat stadigt och nyligen kunde Linn avslöja att de flyttat ihop.

Annons

”Att jag och den här killen har blivit sambos! Vissa anser att man går fort fram, men som många sagt till mig, är det äkta kärlek så vet man och varför ska man vänta. Har aldrig känt såhär förut. Du gör mig till dem lyckligaste flickvännen på jorden”, skrev Linn Andersson i ett inlägg på Instagram.

I ett nytt inlägg på bloggen skriver nu Linn Andersson att paret har drömmar om att hitta en större lägenhet, eftersom det blivit lite trångt att bo i hennes gamla lägenhet ihop. Hon avslöjar även att paret planerar att skaffa barn ihop.

”ÄLSKAR vår lägenhet vi har nu. Den har varit helt perfekt för mig som en ensam mamma med en 1 åring men nu när vi är en vuxen till tycker vi att det blir trångt och eftersom vi även vill ha barn i framtiden så behöver vi större”, skriver hon.

FOTO: TV3/Johnny Wohlin, Instagram

Annons