TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linn Andersson ryter ifrån efter kritiken mot nya relationen

24 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Unga mammor-profilen Linn Andersson och pojkvännen Gabriel Hassel.
Tidigare i år avslöjade Unga mammor-profilen Linn Anderson att hon hittat kärleken på nytt.
I dagarna firade paret sex månader som par och väntar dessutom barn ihop. Men de har även mötts av kritiska kommentarer kring förhållandet.
Annons
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännenBrand logo
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

Sedan Linn Andersson, 21, var med i TV3:s realityserie Unga föräldrar har hon varit ett känt ansikte för många. Det är även många som har fortsatt följa hennes liv ihop med dottern Tindra, 2, även efter att familjen hoppat av programmet.

När Linn medverkade i tv-serien var hon tillsammans med Tindras pappa Marcus Malm – och i ett av avsnitten kunde tittarna bevittna när Marcus friade till Linn. Svaret blev ett klart ja!

Men kärlekssagan fick ett plötsligt slut, och under hösten 2018 meddelade Linn Andersson att hon och Marcus hade gått skilda vägar.

Linns kärlekslycka med Gabriel

Men trots uppbrottet tappade Linn Andersson inte hoppet på kärleken – och i somras kunde hon avslöja att hon fått känslor för en ny speciell person. Vem det var höll hon till en början hemligt, men efter en tid visade hon upp sin nya pojkvän Gabriel Hassel, 22, på Instagram.

Sedan dess har kärleken spirat mellan dem och tillsammans har de tagit flera stora steg i relationen. Bland annat har de flyttat ihop och väntar sitt första gemensamma barn. I dagarna firade de även sex månader som par, vilket Linn uppmärksammade i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Så galet sjukt och här står vi med ett litet mirakel i magen”, skrev hon i inlägget.

Sätter ner foten mot kritikerna

Under tiden tillsammans har Linn och Gabriel mötts av en del kommentarer från följare som tycker att deras relation gått för snabbt fram. Men paret har varit säkra på sin kärlek sedan dag ett. Detta kommenterade Linn i ett Instagram-inlägg när hon meddelade att de skulle flytta ihop.

”Vissa anser att man går fort fram, men som många sagt till mig, är det äkta kärlek så vet man och varför ska man vänta. Har aldrig känt såhär förut. Du gör mig till dem lyckligaste flickvännen på jorden”, skrev hon då.

Men trots Linns ord om hur säker hon är på relationen med Gabriel så har kommentarerna fortsatt att strömma in. Det berättar hon på sin Instagram story och ryter nu ifrån mot de som kritiserar deras förhållande.

”Blir ganska upprörd när folk ska komma med åsikter och pekpinnar angående hur länge jag och Gabbe varit ett par. Är man inte glad för vår skull kan man sticka!”, skriver hon och tillägger:

”Inte kul att läsa under en kärleksfull bild jag precis delat i flödet, fy på er!”.

FOTO: Instagram, Youtube

Annons