Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3-mamman Ellinor Bjurström visar upp nya skönhetsingreppen

03 jul, 2019 
Ellinor Bjurström visar nu upp resultatet efter injektionsbehandlingen. Hon har lagt fillers på tre områden i ansiktet och berättar öppet om detaljerna kring ingreppet för sina följare. ”Jag tycker de är viktigt att berätta att jag gjort detta”, säger hon i en video på Instagram.
Annons
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”Brand logo
Ellinor kämpar på med amningen: ”Psykiskt svårt”

Modellen och tv-profilen Ellinor Bjurström, 24, som bland annat medverkat i Top model och Unga mammor visar nu upp sin nya utseendeförändring på Instagram.

Till en bild på sig själv skriver hon och berättar att hon gjort fillers.

”Efter många funderingar fram och tillbaka så bestämde jag mig för att göra lite fillers. Jag ska berätta mer om det imorgon”, skriver hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till ytterligare en bild berättar hon sedan mer specifikt vad hon gjort.

Hon har lagt fillers på tre olika områden i ansiktet – men inte så mycket poängterar modellen. I sitt inlägg passar hon även på att påminna sina följare att vara noggranna med vilken klinik de går till.

”Jag berättade igår att jag gjort fillers. Jag hade funderat länge och tyckte att det var kul att testa. 0.3 under vardera öga (för att inte se lika trött ut). 0.4 i läpparna och 0.3 på näsan för att få en högre näsrygg. Alltså inte så mycket på vardera ställe. Jag ville uppnå ett väldigt naturligt resultat och jag är så nöjd! Det är viktigt att gå till ett bra ställe som har legitimation. Det är också viktigt att de jobbar med välkända märken och vet vad dom gör.”

Annons

https://www.instagram.com/p/BzZ-261IwRP/

Svarar på följarnas frågor om ingreppet

På sin Instagram story låter hon sina följare fråga vad de vill om fillers. Ellinor Bjurström svarar i videor och pratar bland annat om att hon blev lite svullen och fick ett blåmärke efter ingreppet. När en följare frågar varför hon gjort fillers svarar Ellinor att hon tycker att ”det är roligt med förändring”.

– Att jag gjort fillers handlar inte om att jag inte tyckte att jag var fin innan. Jag är väldigt nöjd med mitt utseende men jag tyckte att det var kul med lite förändring. Jag gjorde detta enbart för jag själv ville, inte för någon annan sagt till mig eller så, säger hon i videon.

Hon får även frågan varför hon går ut med att hon gjort fillers på sina sociala medier, varpå modellen svarar att det kändes viktigt för henne.

– Varför jag är så öppen med det? Jag tycker man ska stå för det om man gör det. Och jag tycker att det är kul att dela med sig och jag tycker att det är viktigt att jag berättar att jag gjort det, säger hon.

FOTO: TT, Instagram

Annons