Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV3-mamman Camilla Backmans otäcka skada i Ensam mamma söker

19 feb, 2019 
AvAgnethe Alm
Camilla Backmans ord efter otäcka skadan i Ensam mamma söker 2019.
Dejten i Ensam mamma söker slutade i en ödesdiger olycka för Camilla Backman. Nu berättar hon om paniken och smärtorna som hängde sig kvar långt efter inspelningen.
Annons

Camilla Backman, 31, är en av de tre mammorna som söker kärleken i den pågående säsongen av Ensam mamma söker på TV3. I kvällens avsnitt går Camilla på dejt med Christer Mortensen, 31. Men vad som skulle bli en romantisk och äventyrlig vattenskoter-dejt slutade oerhört dramatiskt.

Camilla som gillar fart kör fort och i hög hastighet flyger de båda plöstligt av vattenskotern. Camilla landar illa och tappar andan. Liggandes på rygg i vattnet ropar hon ut sin smärta efter den oväntade och panikartade händelsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag hade panik och jag tänkte att nu dör jag, för jag kan inte andas och så sjunker jag, säger Camilla Backman i programmet.

I programmet rör sig Camilla och Christer in mot land igen efter olyckan, men så var inte fallet. Trots den otroliga smärta som Camilla kände fortsatte de köra en stund till ute på det böljande blå. Det berättar Camilla nu för Expressen.

Annons

– Först tänkte jag: ”Nu är den här sommaren körd”. Jag trodde revbenen hade rykt. Jag fick tid på mig efteråt att hämta andan och jag hade jätteont. Men det man inte ser är att vi hoppar upp på vattenskotern igen och brassar på, säger hon till tidningen.

Borde sökt vård direkt

I efterhand medger dock Ensam mamma söker-deltagaren att hon borde tagit sina smärtor mer seriöst. I flera dagar plågades hon av smärtor i bröstkorgen och hade svårt att ta djupa andetag – och det onda skulle visa sig vilja hänga kvar ett bra tag.

– Jag borde ha åkt till akuten direkt. Tre månader senare hade jag fortfarande ont och åkte in och röntgade det. Det visade sig att det var musklerna som hade tagit stryk och jag fick anti-inflammatiorisk medicin, säger Camilla Backman.

Under de dramatiska scenerna i kvällens avsnitt av Ensam mamma söker tog Christer Mortensen på sig rollen att lugna Camilla i den panik hon kände. Och i efterhand menar Camilla att Christer var ett stort stöd efter fallet från vattenskotern.

Annons

– Christer sa att han blev livrädd, men han agerade väldigt lugnt. Han uppmanade mig att ligga på rygg. Han var en hjälte. Vi hade tur. Det hade kunnat gå riktigt illa. Men vi klarade oss. Christer landade på rygg, det var bättre men han hade ju också ont, säger hon.

FOTO: TV3

Annons