TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV3 avslöjar: Här är deltagarna i Paradise hotel 2019

27 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Paradise hotel 2019 deltagare
Snart drar en ny säsong av Paradise hotel igång på TV3. Inför det första avsnittet avslöjas nu samtliga deltagare som kommer att kliva in på lyxhotellet i höst.
Annons
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med EmiliaBrand logo
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med Emilia

På måndag drar en ny säsong av Paradise hotel igång på TV3. Under säsongen kommer tittarna få se många deltagare komma och gå, men redan nu avslöjas det vilka personer som kommer att synas i rutan den första vecka.

Vi kommer bland annat få återbekanta oss med förra årets finalist, Jesper Bengtsson, 24, finalisten året innan dess Jennifer Karlsson, 30, samt dokusåpaveteranen Marcelo Peña, 28.

Här är deltagarna i Paradise hotel 2019:

Camilla Skalleberg, 20, är en pratsam tjej från Stockholm som söker både romantik och kärlek på hotellet. Hon är en tjej som inte är blyg när det kommer till att visa känslor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tror jag är ”the girl next door”, sen kanske jag är den jobbiga versionen av ”the girl next door”, säger Camilla om sig själv.

Deltagare Paradise Hotel 2019, Camilla Skalleberg

Adam Linard, 23, menar att han inte alls är den person han ser ut som.

– Folk tycker jag ser ut som en ”bad boy” på grund av tatueringarna men egentligen är jag en riktig svärmorsdröm, en ”flowerboy”, säger han i sin introduktionsvideo.

Deltagare Paradise hotel 2019, Adam Linard

24-åriga Matilda Isaacs kommer från Stockholm och kliver in i Paradise hotel för första gången i år. Hon är dock ingen nybörjare när det kommer till dokusåpor då Matilda var en av deltagarna i Temptation island 2017.

Matilda Isaacs

 

Stockholms-tjejen Louise Eriksson, 24, skriver i ett inlägg på sitt Instagram-konto att den här säsongen kommer att bjuda på en hel del dramatik.

Annons

”Historiens sjukaste”, skriver Louise.

Louise Eriksson

Helen Ablatova, 23, är även hon från Stockholm och gör sin tv-debut i årets Paradise hotel.

– Jag uppväxt med väldigt starka kvinnor så jag är väldigt van vid att själv och självständig, säger Helen i sin introduktionsvideo.

Helen Ablatova

Fredrik Olsson, 23, från Örebro, beskriver sig själv som en kille som älskar livet. Han jobbar som bartender på Rhodos och berättar i sin introduktionsvideo att han är duktig på att ragga.

Fredrik Olsson

Skådespelar-studenten Simon Olivecrona, 22, är från Stockholm men pluggar i USA.

– Planen är att bli actionhjälte, säger han.

Simon Olivecrona

Paulo Junior Chambel, 26, från Göteborg, berättar att han älskar att strippa.

– Jag tycker att det är jätteviktigt att vara en snäll kille, säger Paulo.

Paulo Junior Chambel

20-åriga Nathalie Tyler, 20, från Stockholm, berättar att tjejer ofta stör sig på henne men att hon alltid får se killar hon vill ha.

– Jag är nog smart men jag kan uppfatta lite som trög, säger Nathalie Tyler.

Annons

Nathalie Tyler

Starka profilers återkomst

Marcelo Peña har tidigare synts i Big brother, Temptation island och Paradise hotel. Förra året blev han kär i huset, men nu vill han istället satsa på att charma alla kvinnor.

– Den här gången kommer jag säga, jag är som en buffé – jag räcker till alla. Självklart kommer jag att charma damerna. Massage här, massage där. Ni kommer få se Mr Romance in action, säger Marcelo i videon.

Marcelo Peña

Jesper Bengtsson tog sig som sagt till final i förra säsongen av Paradise hotel. När hans partner kastade kulan tvingades Jesper lämna lyxhotellet utan några vinstpengar och i år är han rejält sugen på revansch.

Jesper Bengtsson

Jennifer Karlsson dyker upp i det andra avsnittet av Paradise hotel. Tillsammans med Robin ”Mos” Andersson vann hon dokusåpan förra året men då även han valde att kasta kulan är det en hämndlysten Jennifer som checkar in i år.

Jennifer Karlsson

Senare i säsongen kommer även Marcelo Peñas ex-flickvän Nina Glimsell Udovicic, 25, att checka in.

FOTO: Patricia Recourt/Viafree

Annons