TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Snickar-Matte har förlovat sig med kärleken Lily Inan

24 nov, 2019 
Tv-snickaren Mats ”Matte” Karlsson har förlovat sig.
På en exotisk ö gick Mats ”Bygglovs-Matte” Karlsson ner på knä och friade till kärleken Lily Inan.
Nu berättar han om den stora stunden.
– Hon blev lite chockad, säger han till Aftonbladet.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Tv-snickaren Mats ”Matte” Karlsson, 45, försvann ur rutan ifjol då TV4:s program Bygglov valde att byta ut sina profiler.

Men för tv-snickaren var det inte bara karriären som ändrades – det gjorde även hans kärleksliv. Efter tio år tillsammans med sambon Lina Falk, 36, separerade paret. Tillsammans har de två döttrar.

– Jag och Lina separerade för över ett år sedan. Så kan det bli och ibland är det bättre att gå vidare. Vi kom fram till att det här var bättre för alla parter. Vi har prio på barnen, de kommer i första rummet och det funkar skitbra, sa Matte till Hänt då.

Tv-profilen berättade även då om sin nya flickvän – Lily Inan, 38. Han berättade att de kände varandra sedan tidigare, men att det sakta men säkert hade utvecklats från vänskap till kärlek. Lily Inan har en son med kampsportaren Jörgen Kruth, 45.

– Man ses, man tränar kanske på samma gym, sen blir det en fika, sen en lunch, sen middag sen det fjärde och femte. Det är seriöst och vi har det bra, sa Matte då till Hänt och förklarade vad de hade gemensamt:

Annons

– Vi har träningen gemensamt, vi är träningsidioter båda två. Vi tränar tillsammans ibland och jag är mycket för crossfit, men nu har jag fått in henne på det också.

– Vi bor inte tillsammans och vi planerar ingen förlovning. Vi lever i nuet och tar dan som den kommer, vi har ingen stress. Jag är faktiskt inte förlovnings- eller giftaskillen. Men man ska aldrig säga aldrig, sa han då.

Förlovat sig på exotisk ö

Men trots orden gjorde Mats en vändning. Nu rapporterar Aftonbladet att paret har förlovat sig. Det var under en jobbresa på en ö utanför Madagaskar som Mats gick ner på knä och friade till Lily.

”SHE SAID YES!”, skrev han under lördagen på Instagram.

För Aftonbladet berättar tv-profilen om kärlekslyckan:

– Jag är jättelycklig. Allt var planerat men jag var nervös. Vi åt middag och jag frågade om vi skulle ta en promenad och på stranden gick jag ned på knä och friade. Jag fick inte ett ja till svar, utan snarare ett vrål, säger han till tidningen och fortsätter:

– Hon blev lite chockad. Det blir bröllop 2020, säger han.

Lily Inan tillägger att bröllopet kommer att äga rum i Grekland.

FOTO: TT/Patrik C Österberg, Instagram

Annons