TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-profilernas sexorgier under inspelningen – leksakerna gick sönder: "Skäms inte"

05 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Deltagaren Julia Markham hade med sig flera sexleksaker till "Ex on the beach Sverige". Nu avslöjar hon att de användes flitigt av de andra deltagarna och en del försvann. – Min piska blev helt förstörd, säger hon.
Annons

Redan i premiäravsnittet av årets “Ex on the beach Sverige” visade deltagaren Julia Markham, 21, upp en speciell liten box som hon tagit med sig till hotellet. I boxen fanns flera sexleksaker, däribland en piska och en vibrator. Men vad tittarna inte får se är att lådan snabbt fick fötter inne på hotellet och att leksakerna snabbt försvann bland deltagarna på hotellet.

– Jag tog med mig grejerna så att alla deltagarna skulle använda dem. Och jag kan säga att den där lådan användes flitigt av alla. Jag vet att det finns många som knappt sett sådana här grejer, så jag tänkte att det kunde vara roligt för alla att testa. Det finns ju oändligt mycket kul grejer, säger Julia till Hänt.

Lådan gick så pass varm att Julia Markham inte ens fick med sig sina sexleksaker tillbaka till Sverige efter inspelningarna av sexsåpan. Vissa saker ska också ha använts så flitigt inne på hotellet att de till och med gick sönder.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tappade bort några grejer och några fick jag aldrig tillbaka. Och min piska blev helt förstörd där inne, så nu måste jag köpa en ny. Det blev jag skitlack över, säger hon.

https://www.instagram.com/p/BRp9RHnhlCA/?taken-by=juliamarkhams

Men trots förlusterna är Julia Markham glad över att hon tog med sig leksakerna till hotellet och att hon valde att prata så öppet om sin sexualitet. Hon vill att fler tjejer ska våga prata om sex och hoppas i framtiden på att utbilda sig till sexolog.

– Jag skäms inte över att prata öppet om min sexualitet, men ibland blir folk lite chockade över att jag är så himla öppen. Man hyschar ju ofta om sånt. Jag är inget sexfreak och pratar gärna om andra saker också, men jag är ganska entusiastisk på området, säger hon och fortsätter:

– Jag vill nog plugga till sexolog eller sexterapeut i framtiden. Jag tror att det hade varit något för mig.

“Ex on the beach Sverige” sänds måndagar och torsdagar 22.00 på Kanal 5.

Foto: Kanal 5

 

 

Annons