Jonna ett år efter bröllopet: "Varit en berg-och-dalbana"

För ett år sedan tog de varandra till äkta makar. Jonna Lundell hyllar Jocke på Instagram, men blundar inte för att de haft en del motgångar under året som gått.

Den 9 juli 2016 gifte sig Joakim “Jockiboi”, 31, och Jonna Lundell, 23, på Husby slott utanför Söderköping. 150 personer var bjudna till bröllopet, däribland några av Sveriges största Youtube-stjärnor. Tusentals tittare följde dessutom bröllopet via TV3 Plays serie ”Jockiboi och Jonna i nöd lust”.

Men året som gått sedan dess har inte varit helt enkelt för Youtube-paret. I ett känslomässigt klipp valde Jonna i början av oktober att dela med sig av hennes och Jockes relationsproblem:

– Jag är absolut inte den flickvännen  många tror att jag är. Jag är en pain in the ass att jobba med, bo med, vara gift med. Mellan mig och Jocke så har jag någonting som vi kallar ”sjukdomen”. Jag går till en psykolog. Vi trodde från  början att det var en grov form av PMS.

Hon fortsatte:

– Jag förstör mig och Jocke, jag förstör mig själv som person, jag förstör Jocke som person, jag förstör vårt arbete, jag förstör vårt liv, jag förstör så mycket och jag vet inte varför.

Jocke stod dock bakom sin fru till 100 procent och svarade i ett Youtube-klipp:

– Det var jobbigt att se, fruktansvärt jobbigt att se den man älskar ha sånna problem och må så dåligt.

Han förklarade:

– Att älska varandra betyder att man ska älskar varandra i bra stunder och i dåliga stunder ska man finnas ännu mer för varandra.

Och igår på ettårsdagen av deras bröllop hyllade Jonna sin man med att lägga ut en bild från bröllopet på Instagram och skriva en känslosam kärlekshyllning till maken:

“Den bästa dagen i mitt liv och om jag kunde hade jag upplevt det hundra gånger om! Du är det finaste i mitt liv och jag är så glad att just du är min man”, skriver Jonna och fortsätter:

“Vårt första år som gifta har verkligen varit en berg-och-dalbana med mycket framgångar och väldigt många motgångar. Men tillsammans klarar vi allt, det vet jag”.

Samtidigt som hon säger att han är det finaste i hennes liv blundar hon inte för problemen som varit under året som gått. Hon beskriver det som en berg- och dalbana, men avslutar med att säga att de tillsammans är starka, klarar allt och att hon vill leva resten av sitt liv med Jocke.

Tidigt under måndagsmorgonen svarade Jocke med att även han lägga ut en fin bild från bröllopet förra sommaren och uttrycka sin kärlek till hustrun:

Stort grattis till Jonna och Joakim på er bomullsbröllopsdag!

LÄS OCKSÅ: Jocke och Jonna stoppas av läkare – kan inte skaffa barn

LÄS OCKSÅ: Därför är Nemo och Jocke inte vänner längre: ”Svikit mig”

FOTO: Instagram, IBL