Kända tv-profilens hårda känga mot doktor Mikael: ”Kass”

Doktor Mikael
Exklusivt

Mikael Sandström har fångat det svenska folkets hjärtan med sin charm i Nyhetsmorgon.
Men nu delar en känd person från Mikaels förflutna plötsligt med sig av en hård känga gällande överläkaren.
– Så jävla lågmäld, säger Robban Andersson till Hänt.
Tre snabba frågor med Mikael Sandström
0:58

Efter reklamen: Tre snabba frågor med Mikael Sandström

(0:58)

Slå på ljud

Mikael Sandström, 64, har blivit doktor Mikael med hela svenska folket tack vare sin stående sekvens i Nyhetsmorgon. Under många års tid har tv-tittarna fått ställa sina frågor om åkommor och sjukdomar för att sedan få svar av överläkaren.

Men TV4-programmet är inte det första som Mikael medverkat i. Han gjorde nämligen sin debut framför kameran redan 2003, då han medverkade i Robinson.

Tv-profilen påstår att doktor Mikael förändrats: ”Inte samma kille”

Någon som medverkade i samma säsong som Mikael är tv-legendaren Robban Andersson, 48, även kallad Robinson-Robban. I år är Robban återigen aktuell på tv då han medverkar i SVT:s nya program Den svenska dokusåpan. I samband med programmets pressdag träffade Hänt Robban som visar sig ha starka åsikter om doktor Mikael.

– Det sjuka med doktor Mikael är att han var ju med 2003, super-Robinson. Men jag märkte knappt att han var med. Han var så jävla lågmäld. Sen bara wow så kommer han och dominerar som Soldoktorn. Man va, det här är inte samma kille som jag mötte där? Han är mycket mer utåtriktad än den blyga killen som han var då, säger Robban till Hänt.

Soraya Lavasanis stora lycka med maken: ”Hamnat rätt”

Se klippet här!

Sanningen om relationen mellan deltagarna idag

Det visar sig att Robban och Mikael inte heller var bästa vänner under programmets gång utan stod på varsina sidor i paktandet.

– Och andra sidan så blev han inte så jävla långvarig. Han kom in och åkte ut direkt. Han var kass på det sociala spelet om vi säger så. Vi röstade ut honom så fort det gick. Jag tror att Mikael hade klarat sig bättre idag. Han kom in lite fel och allierad sig med fel personer. Är man inte i den starka pakten så sitter man löst.

Robinson-Robban och doktor Mikael

Foto: TT

Har ni någon kontakt idag?

– Nej, nej, nej. Jag har inte sett honom sedan 2004 så det var inte igår, säger Robban.

Hänt har varit i kontakt med Mikael som inte helt håller med Robban i sina påståenden.

”Jag ler med hela ansiktet. Jag gillar Robban, men vad gäller det sociala spelet skulle nog lite självkritik vara klädsamt. Jag var ju kvar längre än han”, skriver Mikael i ett meddelande till Hänt.

Foto: TT

SENASTE NYTT!