Tv-profilen rasar mot Katie Price: ”Du är komisk”

Flörtiga konversationer som slutat i storbråk – Katie Price och Chris Hughes håller inte längre god ton mot varandra.

Tv-profilen Chris Hughes, 24, och glamourmodellen Katie Price, 39, har hamnat i storbråk. Det hela ska ha börjat med att Chris publicerat konversationer mellan dem på Twitter. I skärmdumparna som snarare vittnar om en monolog, ser vi hur Katie skriver flörtiga meddelanden till honom, som han inte svarar på.

Men nu får han tillbaka. Det visar sig att Chris inte är så oskyldig som han får det att låta, i alla fall inte om man ska tro på det som Katie gått ut med. Hon har nu i sin tur publicerat skärmdumpar av totalt 52 meddelanden som hon mottagit från Chris – där han är minst lika flörtig som henne.

Inte nog med att han gått bakom sin flickvän Olivia Attwoods, 26, rygg – han ska även ha talat illa om henne. I Katies skärmdumpar kan man se att han kallat Olivia för ”kandiskåt” och ”besatt av att synas”.

Om han erkänner? Nej. Vad som egentligen stämmer här? Ingen aning. Vad man vet är dock att han nekar till att han skulle ha skickat dessa meddelanden till Katie.

”Katie Price du är en rutten skit. Var en mamma, eller någon att respektera för en gångs skull. Jag visade folk din riktiga sida, och du klarade inte av det. Att du helt plötsligt har massor av skärmdumpar på saker jag skrivit till dig efter att jag gjorde narr av dig? Du är komisk”, skriver han, bland andra påhopp.

Katie är sedan 2013 gift med Kieran Hayler, 30, som även han ska ha haft affärer med andra kvinnor fler gånger än en.

Chris Hughes och Olivia Attwood.

Chris Hughes.

Katie Price.

LÄS OCKSÅ: Ilskan efter Katie Price bild på 2-åringen: ”Du förstör henne”

LÄS OCKSÅ: Sök SVT-profilerna i storbråk efter hånet: ”Känner mig kränkt”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!