TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-profilen om skamförslaget: "Skulle få 10 000 för att..."

08 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det är inte bara nya följare som ramlat in i sociala medier för "Ex on the beach Sverige"-deltagaren Rasmus UIlman. Det är också, minst sagt, skamliga förslag från okända kvinnor.
Annons

“Ex on the beach Sverige”-deltagaren Rasmus Ullman, 22, syns varje vecka i skandalsåpan på Kanal 5. Och sedan programmet drog igång har han fått en hel drös skamliga förslag från okända människor i sin inkorg på nätet.

– Jag får sjukt mycket konstiga förfrågningar. Några ville ge mig värsta presentkortet om jag “fikade” med dem, men de menade ju inte riktig fika, säger han till Hänt och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– En tjej skrev att hon ville ge mig 10 000 kronor för att “följa med på en kryssning och mysa med henne”. Alltså, nej tack. Det där är jävligt konstigt.

Nej, i stället för att tacka ja till märkliga förfrågningar och förslag, hoppas Rasmus Ullman nu på att hitta kärleken på traditionella vägar. Efter flera år som bartender i bland annat Magaluf har han haft många ytliga relationer, men nu är han redo för en riktig romans.

Annons

– Jag är säsongare, jag har ju varit med runt 100 tjejer. Det kan vara 300, mer eller mindre. Jag har en lista om det behövs, där jag har skrivit upp alla. Ibland när jag inte har haft koll på hela namnet står det bara typ “Emma med det fina håret”, säger han och fortsätter:

– Men jag ligger inte runt längre, jag minns inte ens när jag hade ett hemsläp senast. Jag är egentligen en förhållandekille, så jag är ganska trött på det ytliga. Kärleken är nästa mission. Jag vill hitta den. Och när kärleken kommer så kommer jag att ta den och gå.

Foto: Kanal 5

Annons