TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV-profilen: "Jag fick panik av porrbilderna"

07 dec, 2016 
AvHans Shimoda
Den kände tv-profilen Johan Pråmell fick sitt insta-konto hackat av porrsajt.
Annons

Man läser om det allt oftare. Skumma porrsajter och företag hackar människors sociala medier-konton och lägger ut porr.

Nu har det hänt tv-profilen Johan Pråmell, 51, som satt i juryn för “Talang”, är producent för hyllade dokusåpan “Wahlgrens Värld” och dessutom agent för Dolph Lundgren, 59, och Britt Ekland, 74. Han och därmed hans följare satte nyligen i halsen när det plötsligt dök upp hårdporrfilmer på hans Instagram.

– Jag fick panik! Det var väldigt dramatiskt, blev hackad av nån serbisk porrsajt och det var väldigt dramatiskt att få tillbaka kontot, säger Johan till Hänt som också fick syn på filmerna när de låg ute.

Johan är producent för Wahlgrens Värld”med Pernilla och Bianca.

Johan, som är en man med mycket humor, hade lätt att hålla sig för skratt den här gången.

– Jag märkte plötsligt att jag var utloggad. Sen var namnet bytt och mailen och ny text. “Wanna fill my hole?” och liknande texter, med hänvisning till en porrsajt. Sen började bilderna och filmerna komma upp, paniiiik!

johan-promell

Johan, som har cirka 24 tusen följare, blev snabbt uppmärksammad på att hans konto betedde sig underligt.

– Jag fick mess från hur många som helst att det var porr på mitt Instagram. Det var en riktig pärs den där halvtimmen innan jag fick tillbaka kontot. Det gäller alltså att byta lösen ofta, avslutar Johan.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons