LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-profilen drabbad av cancer: Mitt livs största motgång

22 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
30-åriga programledaren Camilla Nordlund har drabbats av cancer. "Precis när jag trodde att det värsta var över…#fuckcancer”.
Annons

I onsdags kväll skrev C-mores sportjournalist Camilla Nordlund, 30, ut på Twitter: ”Mitt sitt livs största motgång, alla kategorier. Precis när jag trodde att det värsta var över…#fuckcancer”.

Samma kväll berättar hon för Expressen att hon har drabbats av cancer men vill i nuläget inte berätta i detalj om sin situation.

– Jag både tror och hoppas att det ska gå bra. Och det är även det läkarna tror, vi är extremt hoppfulla. Prognosen är bra. Det är bara mentalt rätt tufft just nu, säger hon.

Camilla är en av C-mores mest sedda sportreportrar. Alla som följer fotbollsallsvenskan eller SHL har mötts av hennes ansikte i tv-rutan. Fotboll har alltid varit hennes stora intresse, först som spelare men sedan valde hon at gå vidare som journalist istället.

Vi på Hänt sänder våra tankar till Camilla och håller tummarna för att allt kommer gå bra.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons