LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-profil våldsamt rånad i Stockholm: De matar slag

02 jan, 2017 
Johnny Axelsson
Känd från Paradise Hotel, slutar år 2016 och en trevlig festkväll för Cimon Nicolas Lundberg med att bli attackerad av två för honom helt okända män.
Annons

Cimon Nicolas Lundberg, 26, känd från TV3s sexsåpa “Paradise Hotel” blev under nyårsnatten nedslagen och rånad på väg hem till sin bostad i centrala Stockholm när två killar frågar efter cigaretter. Sedan gick allt väldigt fort.

– När jag räcker den ena en så märker jag hur den andra har handen i min ficka sen är allt i gång. Jag försöker få tillbaka den och då börjar den andra att mata slag efter slag i mitt ansikte. Sen släpar de runt på mig.” skriver Cimon Nicolas, i ett meddelande till Expressen.

 Cimon Lundberg blev attackerad och rånad.
Cimon Lundberg blev attackerad och rånad.

Tv-profilen som till vardags tränar självförsvar, berättar vidare att han och lyckads få in några slag mot dem i rent försvar.

– Jag försöker försvara mig och lyckas låsa ett grepp om en av dem medan den andra slår. Tillslut stannar bilar och två civila personer kommer springande och hjälper mig” berättar han vidare.

Annons

Realitystjärnan vill idag tacka “vardagshjältarna” för sitt mod att hjälpa till mitt under rånet och misshandeln där de kom över en mobil och plånbok.

– Jag vill så klart tacka de som hjälpte mig, både att lugna mig men att erbjuda allt de kunde för att hjälpa mig och förhindra att situationen eskalerade till något värre. Dom var väldigt modiga i en situation som förmodligen både lät och såg obehaglig ut” skriver han vidare i ett meddelande till tidningen.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons