Tv-mammans chock efter TV3:s oväntade överraskning: ”Spännande"

I ”Ensam mamma söker” dyker det oväntat upp en ny kille hos en av tjejerna. Medhi Azaki vill också vinna Jenny Edlunds hjärta.

I kvällens avsnitt av ”Ensam mamma söker” dyker det upp en ny deltagare. Det är Jenny Edlund, 34, som får ännu en kille att dejta. När hon har fullt upp med att plocka ihop en blombukett till en av hennes andra killar dyker Mehdi Azaki, 30, oväntat upp på hennes tomt.

– Jag vart jättechockad. Jag hade inte trott att någon skulle komma in så här sent. Men vi får se, det ska bli spännande att se hur han är, säger Jenny och fortsätter:

– Jag tror inte att de andra killarna tycker att det är skitkul.

Det har hon rätt i, och Jenny verkar heller inte vara ensam om att bli chockad över Mehdis ankomst. De andra killarna tycks vara eniga med henne.

– Jag tror att alla blev väldigt chockade när han kommer in välklädd och vi andra sitter i sommarbrisen. Här har vi konkurrens, säger Emil Pettersson Wall, 24, som är en av killarna som slåss om att vinna Jennys hjärta.

Mehdi är den enda som inte är chockad över sin ankomst. Däremot är han aningen chockad över hur Jenny är i verkliga livet. Innan har han, precis som de andra, endast fått se henne på video.

– Hon är jättemycket vackrare i verkligheten än på videon, säger Mehdi.

Programledaren Jessica Andersson med mammorna Jenny Edlund, Johanna Ridde och Beatrice Larsson.

Jenny Edlund. 

Beatrice Larsson.

Johanna Ridde. 

Jessica Andersson. 

LÄS OCKSÅ: Skickades hem från ”Ensam mamma söker” – efter bastusveket

LÄS OCKSÅ: Utgången i ”Ensam mamma söker” kan vara avslöjad: ”Förstör för tittarna”

Foto: TV3

SENASTE NYTT!