Artikeln innehåller reklamlänkar

Tv-mamman Chelsea Houska kritiseras efter tilltaget med dottern

Unga tv-mamman Chelsea Houska kritiseras efter tilltaget med 9-åriga dottern

Följarna rasar mot den unga tv-mamman Chelsea Houska på Instagram. Detta efter att hon låtit dottern Aubree gå till skolan med örhängen och läppstift.
Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknande
Slå på ljud

Chelsea Houska, 27, slog igenom i Teen Mom 2 när hon som 18-åring blev mamma till dottern Aubree. Relationen med pappan Adam Lind var redan före förlossningen svajig, och efter att kamerorna slocknat har den knappast förbättrats.

Förhållandet är över sedan länge och Chelsea kämpade länge för vårdnaden om dottern som nu hunnit bli nio år gammal. I slutet av 2016 fick hon full vårdnad och enligt sajten Radar Online bytte Chelsea samtidigt efternamn på Aubree som numera heter Lind-DeBoer. Tillägget kommer från Chelseas make Cole DeBoer som hon gifte sig med 2015.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Segern i vårdnadstvisten kom i samband med att Adam i november 2016 häktades misstänkt för att ha misshandlat en före detta flickvän. Han testades även positiv för amfetamin och metamfetamin. Och en vän har tidigare avslöjat för Radar Online att Aubrees pappa inte bryr sig värst mycket om sin dotter:

– Han har potential att vara en bra pappa så länge inget annat distraherar honom. I slutändan är det bara hans engagemang som räknas och det finns inte. Han jobbar bara med sina bilar och sover mycket.

Chelsea får mammakritik

Men nu får även Chelsea kritik av en del följare på Instagram efter att hon den 20 augusti lagt ut en bild av Aubree som står och ler in i kameran med stora örhängen och läppstift. Till bilden har Teen Mom-profilen skrivit:

”Okej, vad fasen. Hon kan väl sluta se så vuxen ut nu. Hon var BESATT av de där örhängena och ville ha läppstift i morse. Vart tog min bebis vägen?”

En av Chelseas följare skriver:

”Vackert, men örhängena måste bort. Hon är fortfarande liten”.

En annan person fyller på med kritik:

”Hon är fortfarande din bebis. Du kan säga nej till läppstift och örhängen. Varför är föräldrar rädda för att vara föräldrar? De flesta föräldrar vill vara sina barns vänner!!! Ni är föräldrar först och främst!!!”

Ytterligare en irriterad kvinna skriver:

”Läppstift wow alldeles för ung”

Och en person tar samtidigt chansen att framhäva vilken mamma hon själv är genom att skriva:

”MIN dotter är 12 och frågar om hon får använda mina stora örhängen hela tiden, eller om jag kan köpa ett par till henne. Svaret är HELVETE heller, nej, för ung.”Det finns dock även en del följare som stöttar tv-mamman.

En person backar upp Chelsea genom att skriva:

”Alla dessa människor som gnäller över ett par örhängen. Som om det inte fanns större problem i världen, lol”

En annan tar i från tårna och ryter till ordentligt:

”De här kommentarerna är urlöjliga. Varför är hon ”för ung” för att få känna sig vacker? Stick härifrån med era vidriga kommentarer”.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN