Tv-kocken Alexandra Zazzi skiljer sig efter 26 år: ”Mycket känslor”

Peter Jademyr och Alezandra Zazzi

Tv-kocken Alexandra Zazzi ska skilja sig från maken Peter Jademyr som hon varit gift med i 26 år. Nu berättar hon om det svåra beslutet.

I höstas sågs tv-kocken Alexandra Zazzi, 52, kämpa mot kilona i Biggest Loser VIP i TV4. 25 kilo lättare nådde hon ändå inte riktigt hela vägen fram utan förlorade mot Erik Hörstadius, 54.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Bakom det glada leende som har synts i tv har Alexandra hanterat en svår situation privat. Nu berättar Alexandra Zazzi att hon och maken Peter Jademyr, 54, bestämt sig för att skiljas. De har varit gifta i 26 år.

I ett långt inlägg på Instagram berättar tv-kocken om beskedet.

2018 var ett år tvära kast. Jag har fann mig själv igen under våren och sommaren genom Biggest loser och en härlig styrka och självkänsla surrar fortfarande i mig … men jag tappade min livskamrat någonstans på vägen. Av anledning utanför min makt har Peter och jag valt att separera“, skriver hon på Instagram.

Flyttar från Göteborg

I och med detta beslut har Alexandra Zazzi också bestämt sig för att flytta tillbaka till Stockholm från Göteborg efter 26 år.

Det kommer att innebära en tuff tid att inte leva nära mina söner och mina vänner i Göteborg men en ljusglimt i mörkret är mina bröder med familj och vänner i Stockholm. Just nu hanterar jag en milstolpe i livet. Något tar slut och något nytt kommer säkert att ta vid“, skriver hon.

I en intervju i Aftonbladet utvecklar Alexandra Zazzi vad som lett fram till beslutet att skilja sig.

– Det har skett en del saker som har föranlett det här. Jag hanterar det men det är bland det jobbigaste jag gjort. Jag tror många kan känna igen sig, man hamnar i en bubbla när man går igenom en separation. Allt som man har haft blir över en natt förändrat. Peter och jag är fortfarande mycket uppe i det, ekonomiskt är det mycket som ska ordnas, det är ett bräckligt tillstånd. Mycket känslor att reda ut, säger hon.

LÄS MER: Därför bryter Alexandra Zazzi och Gunilla Persson kontakten

LÄS MER: TV4-tittarnas kritik mot Alexandra Zazzi – nu berättar hon sanningen

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt