Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-frun Sofie Prydz svåra sjukdom visas inte i TV3

12 okt, 2018 
Malin Ljung
Sofie Prydz okända sjukdom under Svenska Hollywoodfruar
Bakom kulisserna av Svenska Hollywoodfruar kämpade Sofie Prydz mot den svåra sjukdomen och tvingades dessutom akut läggas in på sjukhus. Men TV3-tittarna får inte se något av tv-fruns kamp.
Annons

I tisdagens Svenska Hollywoodfruar fick tittarna se hur Sofie Prydz, 36, turistade runt i Hollywood med två vänner. I tv-programmet såg det ut som att de hade det fantastiskt – men i kulisserna blev det dramatiskt. Nu avslöjar Hollywoodfrun att dagen avslutades med akut färd till sjukhuset. Dessutom tvingades inspelningen av realityserien att stoppas i en vecka.

“Den här lilla utflykten slutade på kvällen för mig med inläggning på akuten, drunknandes (i mina egna lungor.) Följande inspelningsdagar inställda en vecka framåt”, skriver Sofie Prydz på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under hela inspelningsperioden led Sofie Prydz nämligen av resistent lunginflammation och hon tvingades äta både smärtstillande och febernedsättande för att kunna spela in Svenska Hollywoodfruar. Men efter rundturen med buss blev det ohållbart, och Sofie Prydz fick läggas in på sjukhus i en vecka med syrgas och antibiotika intravenöst.

Annons

I efterhand säger Sofie att hon ändå lärt sig något av den tuffa sjukdomsperioden.

“Ta det lugnt med en resistent lunginflammation, tälta inte, träna inte stenhårt med militärer, åk inte ut på utflykt i blåsväder på öppen buss i timmar”, skriver hon på Instagram.

Gunilla Persson har kommenterat Sofies inlägg och ställer sig frågande till varför TV3 inte visar upp sjukdomen i programmen.

“Oj, bästa tv hade varit om hur du mådde verkligen kom fram”, skriver hon och skickar flera hjärtan.

“Var sjuk största delen av inspelningen ju men det tycktes inte så glammigt, där låg jag och hostade och kvävdes” svarar Sofie på Gunillas inlägg.

Susanne Nylén, presschef vid Nent, bekräftar att de visste om hur dåligt Sofie Prydz mådde – men det ska ha varit hon själv som ville genomför inspelningsperioden.

– Sofie Prydz var krasslig redan innan inspelningarna började men hon är tuff och extremt lojal och ville köra inspelningsperioden som planerat, skriver Susanne Nylén i ett mejl till Hänt.

Annons

När Hollywoodfrun akut fördes till sjukhus beslutade de att hon skulle sjukskrivas.

– Gemensamt med Sofie bestämde vi oss då för att göra uppehåll i  inspelningen med henne under en dryg vecka och efter det valde hon själv att fortsätta, skriver Susanne Nylén. 

Det fanns även en orsak till att tittarna inte får se hur illa ställt det egentligen var med Sofie, och det ska ha varit tv-fruns egna krav.

– Vi valde att inte ta med sjukdomen i programmet och Sofie ville själv att vi klippte bort hennes värsta hostattacker. I dag är hon frisk och vi är oerhört imponerade över hennes insats med tanke på de tuffa förutsättningarna hon hade, skriver Susanne Nylén. 

Se fler snackisar från Svenska Hollywoodfruar här:

FOTO: Ibl, TV3

 

Annons