Artikeln innehåller reklamlänkar

Tittarna jublar efter Markiz Taintons gravidbesked i TV4

Markiz Taintons gravidbesked i Nyhetsmorgon

Tilde de Paula Eby avslöjade i söndagens Nyhetsmorgon att TV4-kocken Markiz Tainton väntar barn igen. Gravidbeskedet har fått tusentals tittare att jubla och gratulera.

Snacka om att söndagens Nyhetsmorgon bjöd på mer än bara matlagning av Markiz Tainton, 32 – programledaren Tilde de Paula Eby, 45, kunde nämligen avslöja att den gästande TV4-kocken är gravid igen.

– Får jag lov att gratulera dig? Vi har ju fått följa din kamp för att bli mamma här i Nyhetsmorgon, jag har såklart kollat innan om jag fick göra det eller inte, men du ska bli mamma igen, du ska få en till bebis, sa Tilde när hon intervjuade Markiz i TV4-köket.

– Nu går det inte att dölja längre, den här gången var det inte IVF så nu är det naturligt, avslöjade kocken med ett stort leende.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Markiz Tainton och maken Kevin Tainton blev föräldrar för första gången för ungefär ett år sedan, då föddes nämligen dottern Liora efter en lång tids kamp för att bli gravida. Markiz har talat öppet om deras svårigheter att få barn och har delat med sig av IVF-resan de genomgick innan de äntligen fick Liora.

Hennes ärliga ord om resan har onekligen berört den svenska befolkningen och när Nyhetsmorgon efter söndagens sändning publicerade en bild på Markiz med gravidmagen exploderade kommentarsfältet med lyckönskningar och jubel. På knappt 18 timmar har bilden gillats av drygt 8 500 följare.

“Jaaaaa magiskt stort grattis”, skriver en person.

“Nu blev jag jääätte glad. Har följt er tidigare. STORT STORT GRATTIS. Lycka till”, jublar en annan.

“Åh, vad härligt grattis till er båda”, lyckönskar en tredje.

Även välkända TV4-profiler har gratulerat kollegan Markiz Tainton till tillökningen.

“ÅH bästa underbara fantastiska Markiz. Stort grattis!”, skriver Jenny Alversjö. 

“Så roligt, GRATTIS”, skriver Ebba von Sydow.

“SÅ fantastiskt!!!! GRATTIS underbara Markiz och Kevin”, jublar Soraya Lavasani. 

Några följare konstaterar även att det råder babybom i Nyhetsmorgon. För bara några veckor sedan avslöjade meteorologen Ulrika Nilsson, 39, att hon och sambon Daniel Pettersson, 42, väntar smått.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Eby avslöjar graviditeten i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Kaos under intervjun i Nyhetsmorgon – flydde sändningen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!