TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tunnelbane-Nettan om kärleken efter alla år som singel – så ligger det till

22 dec, 2023 
AvOla Lagerström
Tunnelbane-Nettan
Hur kommer det sig att Tunnelbane-Nettan fortfarande är singel?
I en ny intervju med Hänt berättar hon orsaken till att det är stiltje i kärlekslivet.
– Jag är faktiskt skiträdd, säger tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur bra koll har En helt vanlig familj-stjärnorna på varandra?Brand logo
Hur bra koll har En helt vanlig familj-stjärnorna på varandra?

Jeanette Höglund, 54, mer känd som ”Tunnelbane-Nettan”, har rönt stora framgångar i sitt yrkesliv. Framgångarna har innefattat alltifrån tv-produktioner till böcker. Däremot är det fnöskestorrt på hennes relationsfront.

– Jag har inte pussat en kille på åtta år! Det är ganska länge. Det är verkligen dags att jag ger mig ut på dejtingmarknaden snart, men jag tar ju inte vad som helst. Till saken hör också att jag är rädd, säger Jeanette till Hänt och förklarar varför:

– Alla killar som jag haft har varit sjuka i huvudet. Den ena var helt uppe i sig själv. Han gillade porr på nätet, liksom. Den andra var mest kär i sig själv. Den tredje var en riktig galning. Han var besatt av mig. En gång ritade han ett hjärta utanför min port! Jag vågar liksom inte möta en till… Nästa kille kanske är yrkesmördare! Jag är faktiskt skiträdd.

Tunnelbane-Nettan avslöjar sin kändiscrush: ”Han har allt”

För Hänt avslöjar Jeanette att det bara finns en man som hon kan tänka sig att ge en chans:

Annons

Jason Momoa från Aquaman. Han har allt, han är så jävla snygg! Långt hår. Om jag fick välja en person att ta med till en öde ö så hade jag tagit honom direkt.

Har du några speciella önskemål när det gäller potentiell pojkvän?

– Ja, han måste vara lång. Det går inte annars. Jag vill ha en man att se upp till – inte se ner på, förklarar Jeanette och tillägger att även snåljåpar går bort.

– Jag vill ha en man som tänker ”Åh, vilken charmig tjej, henne ska jag dejta och bjuda ut!” När jag gått ut med mina killkompisar så har dessa alltid pröjsat, men när jag gått på dejt har jag aldrig blivit bjuden. Det är så jävla tråkigt! Jag har förlorat hoppet. Det finns inga gentlemän kvar där ute.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Youtube

Annons