TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tungt besked för Kristin Kaspersen: Sjuk i twar igen

06 nov, 2014 
AvCharles Thulin
"Det känns pissigt. Det är skit att jag fått det igen", säger tv-profilen.
Annons

Det var 2010 som Kristin Kaspersen, 45, äntligen blev frisk från den svåra luftrörssjukdomen twar. Då hade hon kämpat i två år. Twar orsakas av bakterien clamydia pneumonie och drabbar ofta människor som springer och löptränar på elitnivå.

Nyligen kom ett tungt besked för tv-profilen – Kristin Kaspersen har insjuknat igen.

– Ett tag var jag så trött att när jag satt i bilen och såg någon gå över övergångsstället tänkte jag “hur fan orkar han gå över övergångsstället”. Så är twaren, den påverkar en på det sättet, säger Kristin till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tv-stjärnan sprang ett halvmaraton på 2,1 mil tidigare i år. Det var efter loppet som hon började må riktigt dåligt.

– Jag har misstänkt att det varit twar eftersom jag vet hur det fungerar men de hittade ingenting. Jag blev dålig och orkeslös i juni. Sen fick jag en luftrörsinfektion i augusti. Sen tog det sju veckor. Jag fick antibiotika men ingenting hände. Det är pissigt. September och oktober var intensiva månader, säger Kaspersen.

TV4-profilen är känd för att träna hårt. Hon menar att det är viktigt att känna sin kropp och ha ett sunt förnuft när det gäller träning.

– Bakterien är svår att upptäcka. Eftersom jag har haft det förut och börjat lära känna min kropp rätt väl så har jag lyssnat. Vissa bakterier är svåra. Det är skit att jag haft det igen, säger Kaspersen till Expressen.

Tack och lov är Kristin nu frisk och igång med sin träning igen men hon är ändå försiktig.

Annons