Tuffa beskedet för Helena Seger – problemen med Zlatan

Zlatan och Helena Seger.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har sitt på det torra vad gäller ekonomin.
Men nu har paret fått oroande besked.
”Såklart att det inte är kul när affärerna går dåligt”, säger fotbollsjournalisten Johan Larsson.
503 Service Unavailable

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har varit ett par i över 15 år. Men där Zlatan varit en superstjärna och älskat att visa sitt ansikte har Helena levt ett liv utanför rampljuset.

Tillsammans har de sönerna Maximilian, 13, och Vincent, 11.

Nu för tiden har hela familjen sitt hem i Stockholm. Helena och barnen har bott i Stockholm en tid. Tidigare i vår flyttade också Zlatan hem under Corona-krisen. Då berättade fotbollsspelaren att han trivs bra med livet i karantän och att han alltid hittar något sätt att fylla dagarna.

– Det kan vara allt från att möblera om till att kolla på tv eller träna på gymmet. Jag gillar att vara hemma, jag rör mig inte så mycket ute, utan trivs bäst i mitt eget hem, sa Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Svenska Dagbladet.

Zlatan ibrahimović

FOTO: Fototricarico/IPA/TT

Han sa också att han försöker att inte oroa sig för mycket.

– Vem hade kunnat förutspå det här med Corona? Vi måste bara försöka leva och njuta av livet. Inte oroa oss för mycket. Jag har en familj att ta hand om, mår de bra så mår jag bra, sa Zlatan då.

Privat förmögenhet

Men nu har något annat dykt upp som också kan vara en anledning till oro för Zlatan och Helena – i alla fall ekonomiskt.

Dagens industri har nämligen skrivit om Zlatans svenska företag Unknown AB. Unknown AB som äger rättigheterna till varumärket Zlatan har under förra året minskat sin omsättning med nära 15 procent. Jämfört med året innan har företagets vinst halverats, skriver Svensk Dam.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger Fotbollsgalans röda matta 2011

Zlatan och Helena har hållit ihop länge. Här är de på Fotbollsgalan i Globen år 2011. FOTO: NILS PETTER NILSSON/TT

Fotbollsjournalisten Johan Larsson har kommenterat Zlatans situation.

– Såklart att det inte är kul när affärerna går dåligt. Och Zlatan har haft en del motgångar på den fronten. Hans klädmärke A-Z blev ett fiasko och lades ner med mångmiljonförlust. Det sägs ju att Helena varit med och rådgivit honom lite också, så hon kanske tar det personligt. Men överlag har den där familjen ruskigt bra finanser, säger Johan Larsson i  podcasten Kick and Rush.

Men trots det tuffa beskedet är det ingen fara på taket för Zlatan, Helena och pojkarna. Zlatan har en hel del slantar som sin privata förmögenhet, närmare 1,1 miljarder kronor.

FOTO: Nils Petter Nilsson/TT, TT

SENASTE NYTT!