TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Trumps svenska flört om sexvideon: "Gubbsjuk – tar inte ett nej"

10 okt, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Donald Trumps senaste skandaluttalanden förvånar inte den svenska fotomodellen Nathalie. "Typiskt honom", säger hon till Hänt.
Annons
Svenska Nathalie om Donald TrumpBrand logo
Svenska Nathalie om Donald Trump

Även om svenska fotomodellen Nathalie Ortvik, 41, inte visste vem Donald Trump, 71, var när hon nobbade honom för 20 år sen är hon idag glad över beslutet. Som Hänt tidigare avslöjat spenderade Nathalie sex timmar på Trumps lyxyatch i Jacksonville.

“Han kan inte ta ett nej”

– Han visade intresse för mig, men jag tyckte det var obehagligt. Jag var ung och tyckte han var gubbsjuk. Han var verkligen på mig och gav mig sitt visitkort och jag lovade att ringa nästa dag för att gå ut och äta middag med honom. Jag gjorde inte det för jag kände mig obekväm, jag ville ju inte, han kändes som en gammal gubbe, säger Nathalie till Hänt.

donald-1.jpg
Donald Trump längst till vänster i bild och Nathalie längst till höger.

Fyra veckor kvar till det amerikanska presidentvalet och den tidigare favorittippade kandidaten har under den senaste tiden hamnat i rejält blåsväder. Förutom en rad sexistiska uttalanden har nyligen en video från 2005 läckt ut. Trump som då var nygift talar nedlåtande om hur han köpt möbler till en tv-reporter som han planerar få ligga med. För Nathalie kommer inte nyheten som en chock.

Annons

– Det var förväntat faktiskt. Han har gjort många konstiga uttalanden med det här om kvinnan, tv-reportern Nancy som han hade köpt möbler till och att han fick inte ligga. Jag kan tänka mig att det är typiskt honom. Jag skrattade när jag hörde det på tv. Kan tänka mig att han alltid tar vad han vill ha, så jag blev inte alls förvånad när jag hörde det.

donald-trump
Kort efter Donald Trumps möte med svenska Natalie träffade han sin nuvarande fru Melaina.

Även om hon betonar att Trump inte gjorde några fysiska närmanden mot henne, förutom en puss på kinden, så kände hon ett visst obehag i hans närhet.

– Om jag hade varit ensam med honom i ett rum? Jag tror inte att det hade varit så att han hoppat på mig som ett rovdjur, men det fanns ju varningssignaler, en väckarklocka som ringde i huvudet.

Svenska fotomodellen Nathalie Ortvik är känd från TV4:s ”She’s got the look”.

Att han var en gentleman mot Natalie, som då var 21 år gammal, tror Nathalie beror på att han ville göra ett gott första intryck på henne.

Annons

Känner du idag att du tog rätt beslut över att inte gå på den där dejten med Trump?

– Ja, det känns jätteskönt. Jag var ju väldigt ung när jag tackade nej, men jag känner mig väldigt stolt över mig själv faktiskt.

Vad tänker du om Donald Trumps kvinnosyn?

–  Ja han är en sån man med mycket pengar och makt så han vill inte få ett nej. Han tar inte ett nej helt enkelt, det tror jag inte han gör.

Nu återstår att se om Trump får ett nej i det kommande amerikanska presidentvalet eller om han blir Obamas efterträdare och får sitta på posten som världens mäktigaste man.

Du hade ju haft chansen att eventuellt bli First Lady och flytta in i Vita huset. Är det något du ligger sömnlös över på nättena?

– Nej, absolut inte. Jag sover väldigt gott!

Foto: IBL, PRIVAT

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons