LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blir det en säsong 2 av True love? Så gick det för paren i finalen

01 mar, 2022 
True love alla finalister
Hur gick det för paren i finalen av True Love på discovery+?
Vilka vann? Och blir det en säsong 2 av programmet?
Här finns alla svar!
Annons
Här är vinnarna av True love Sverige – Se klippet härBrand logo
Här är vinnarna av True love Sverige – Se klippet här

I det nya tv-programmet True Love på discovery+ fick ett gäng singlar möjligheten att söka kärleken i en lyxig villa i Toscana. Vilka var i final och hur gick det för dem?

Så gick det för finalisterna i True Love 2022

I det allra sista avsnittet av True Love på discovery+ så fick alla fyra finalistparen genomgå en sista sanningsceremoni. De skulle då svara på den slutgiltiga frågan som var om partnern de stod med där och då var deras sanna kärlek. Vilka fick grönt och vilka fick rött? Här är resultaten från finalen!

Malin Lundahl, 24, och Elias Olsson Cataldo, 22, var först ut och fick båda rött, med andra ord så visade det sig att deras svar, som båda sa ja på frågan, var falskt.

Andra paret i sanningsceremonin var 23-åriga Sara Danishmand och Christoffer ”Stoffe” Gustavsson, 24. Även de två fick rött på sina svar, där de hade precis som Malin och Elias båda två svarat 'ja' på frågan.

Annons

Tredje paret var Angelo Jovic, 32, och Caroline Kronqvist, 29, som varit ett par länge i villan och även kallat varann för flickvän och pojkvän. Båda svarade 'ja' på frågan om de var varandras sanna kärlek. Dock var det bara Angelo som fick grönt (sant) på sitt svar, medan Carro fick rött (falskt).

Fjärde och sista paret var Sara Engerdahl, 21, och Patrice Emedi, 26, som haft en lite trubbig start på sin relation i villan. Men tillslut hittade de rätt! De båda svarade att de var varandras sanna kärlek och fick grönt (sant), vilket ledde till att de kammade hem vinsten på en miljon kronor. Stort grattis!

Discovery+ svar om säsong 2 av True Love

Nu undrar många över programmets framtid. Blir det en säsong 2 av True Love på discovery+?

”True Love har fått ett varmt och fint mottagande från tittarna och vi är otroligt glada och tacksamma över att ha fått följa våra modiga deltagare i deras jakt på sann kärlek”, skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig för True Love på Discovery Networks Sweden, till Hänt och fortsätter:

”Vi har redan öppnat för nya sökande och påbörjat planerandet för en eventuell andra säsong”.

Så sitter du där hemma singel så vet du nu att det finns möjlighet att söka till programmet och kanske hitta kärleken i tv! Skicka in din ansökan här!

Säsong 1 av True Love finns tillgängligt att streama på discovery+.

FOTO: discovery+

Annons