Trots nya kärleken – Kissie bor tillsammans med sitt ex

Trots att det nästan gått ett år sedan uppbrottet mellan Alexandra "Kissie" Nilsson och sitt ex. Samt att hon funnit kärleken på nytt, så har ex-paret ännu inte slitit sig från varandra. De bor fortfarande tillsammans i sin gemensamma lägenhet.

För snart ett år sedan tog det slut mellan Alexandra “Kissie” Nilsson, 26, och hennes ex-pojkvän ChristianTrots att Alexandra haft två nya förhållanden sedan dess så har hon inte slitit sig från sitt ex helt och hållet. Vilket är någonting som smugit sig fram på hennes blogg

Det är pga banken som jag fortfarande bor med mitt ex “, skrev bloggaren nyligen.

Tidigare så har hon även berättat för sina läsare att hon passar på att hitta på saker när exet är bortrest, för då är de enda gångerna som hon får ha lägenheten för sig själv. På bloggen berättade hon även om att det faktum att hon fortfarande bodde med sitt ex var en av anledningarna till att det tog slut mellan henne och radioprofilen Erik Mylrund Varo, 32.

Jag var inte intresserad av att vara i en relation med honom (eller någon annan för den delen) när jag fortfarande bodde med C.

LÄS OCKSÅ: Kissie avslöjar sanningen: Därför dumpade jag Erik

Men det var inget löfte hon höll en längre tid. För det var inte långt efter uppbrottet med Erik som hon träffade sin nuvarande kärlek Andreas. 

Trots att paret nu varit offentliga en tid så bor Alexandra alltså fortfarande tillsammans med sitt ex. Dock planerar hon att flytta in hos pojkvännen inom en snar framtid.

Men har ju mer eller mindre flyttat in hit“, skriver hon på bloggen i samband med att hon köpte hem saker till Andreas lägenhet.

Hon berättar även om ett besök till Ikea där de tillsammans köpte hyllor till garderoben för att få plats med alla hennes kläder.

Han har nämligen sett hur mycket kläder + skor jag har hemma och insåg snabbt att vi behöver ha utrymme för allt. Smart tänkt tänkte jag, annars blir det som en chock när jag flyttar in!“, skriver hon på bloggen.

Hänt har sökt Alexandra för kommentar.

LÄS OCKSÅ: Här visar Kissie upp sin hemliga pojkvän Andreas

Foto: IBLflytt