Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Trisskraparen i Nyhetsmorgon avslöjar: Så hittar du vinstlotten

27 feb, 2019 
Trisskraparen Eva Fredriksson i Nyhetsmorgon
När läraren Eva Fredriksson skrapade en triss i Nyhetsmorgon på TV4 passade Anders Pihlblad på att fråga om hennes bästa tips för att hitta vinstlotten. Nu avslöjar Eva vilken taktik hon använde sig av.
Annons

I helgen var det 22-åriga Josephine Sillén som fick äran att skrapa en triss i TV4:s program Nyhetsmorgon. Efter första lotten stod det klart att hon skulle vinna 15 000 i månaden, det vill säga minst 1,8 miljoner kronor totalt. Sedan skrapade hon lott nummer två och då kom det fram att denna summa ska utbetalas i hela tio år.

Jesper Börjesson, 48, som var programledare för Nyhetsmorgon vid tillfället, blev glatt överraskad när Josephine Sillén sedan berättade:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag delar med min tvillingsyster som är i kulisserna.

”DUBBELT I TRISS! Jesper blir alltid lika glad när trissvinnarna skrapar hem en storvinst. Men i dag blev han dubbelt glad”, skrev TV4 efteråt på Nyhetsmorgons Facebooksida.

Avslöjar hemliga knepet i Nyhetsmorgon

I tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon var det Eva Fredrikssons tur att skrapa en trisslott i tv tillsammans med programledarna Anders Pihlblad, 51, och Soraya Lavasani, 37. Anders Pihlblad inleder med att ställa frågan:

Annons

– Du är ju lärare i botten, så kan du lära oss hur man hittar rätt lott? Hur gick det till när du hittade den här lotten?

– Köp inte allt för många lotter och låt det bara komma sådär när du väl köper en lott.

– Jag skulle köpa ett frimärke för jag skulle posta en julhälsning till min kusin i Australien och så när jag köper frimärket så hamnar mina ögon på en trisslott och så säger jag ”du jag tar en trisslott också”, säger Eva Fredriksson.

Hon fortsätter sedan med att välja en lott och börjar skrapa. När Soraya frågar vad Eva hade tänkt att göra med vinstpengarna svarar hon:

– Jag har redan gjort av med dem. Jag har köpt en semesterresa till familjen.

När Eva Fredriksson ser att hon har vunnit 250 000 kronor blir hon glad.

FOTO: TV4

Annons