Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mirka Norrströms besked efter 6-åriga dotterns operation

12 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Trettonbarnsmammans Mirka Norrströms första ord efter 6-åriga dotterns operation
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström delade i veckan med sig av olyckan då 6-åriga dottern Lilja var tvungen att åka till akuten för en operation. Nu uppdaterar hon sina följare om hur det har gått och tackar samtidigt för allt stöd.
Annons
Teen mom-profilen Jenelle Evans återfår vårdnaden om barnenBrand logo
Teen mom-profilen Jenelle Evans återfår vårdnaden om barnen

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, har medverkat i TV4:s Familjen annorlunda. Sedan starten i programmet 2010 har hon varit med i hela fem säsonger och tillsammans med ex-maken Peter har hon barnen Kevin, LinnéaJennifer, BennySelinaVictorAliceOliverThorNellieÄlvaLilja och David.

I veckan hände en olycka med 6-åriga dottern Lilja. När några av barnen hoppade några av barnen i studsmattan – och plötsligt kommer Lilja in och gråter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hem och fixa middag osv och sedan började jag baka pajer. Några barn hoppade i studsmattan och rätt som det är kommer Lilja in och gråter. Jag vänder mig om ungefär samtidigt med Linnéa som också är i köket och jag vet inte vem av oss som såg Liljas krokiga arm först men båda skrek till ungefär samtidigt. Den synen var hemsk”, skrev hon på sin blogg.

Annons

Mirka Norrström fick tillsammans med dottern uppsöka akuten direkt efter att skadan inträffade och beskrev också hur tapper Lilja var under tiden.

”Jag släppte allt och såg till att komma iväg till barnakuten. Lilja min modiga prinsessa. Hon var så otroligt duktig hela kvällen”, fortsatte Maria Norrström i inlägget på bloggen.

Mirka Norrström om dotterns skada

Båda benen i underarmen var brutna på dottern och det krävdes en operation för att kunna åtgärda skadan. Operationen fick dock vänta över natten men Mirka Norrström beskriver hur hennes äldre barn under tiden tagit över ansvaret hemma.

”Mina stora barn är bara bäst! De tar hand om allt där hemma och det med bravur”, skriver hon.

Uppdaterar läget på Instagram

Läget uppdaterades senare på Maria Norrströms Instagram, där skrev hon att allt gick bra utifrån förutsättningarna och att hon tillsammans med dottern fortfarande är kvar på sjukhuset för tillsyn.

Tack för all omtanke och kärlek. Nu är Liljas arm opererad och vi är på uppvaket. Allt ska ha gått bra”, skrev Maria Norrström på sin Instagram.

FOTO: Christian Örnberg/TT, Karin Törnblom/TT

Annons