Trettonbarnsmamman Mirka Norrströms nya framtidsbesked

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström bad tidigare om ursäkt på sin blogg för att ha varit otydlig, vilket lett till en del missförstånd.
Efter det har hon länge varit förkyld, men meddelar nu att det är på bättringsvägen.
Unde en frågestund på Instagram avslöjar hon även ett nytt stort besked om framtiden.

En av Sveriges största föräldrabloggar drivs av trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47. Bloggen läses flitigt av fansen dagligen.

Så, vilka är egentligen familjemedlemmarna i den stora familjen? Kevin, Linnéa, Jennifer, Benny, Selina, Victor, Oliver, Alice, Thor, Nellie, Älva, Lilja och David. Samt har Mirka även de tre bonusbarnen Emmelie, Daniel och Mikaela.

Mirka Norrström med familj

FOTO: Karin Törnblom/TT

Ursäkten efter missförståndet

Största fokus nu åt Mirkas håll är bloggen, men bamsefamiljen har medverkat i flera säsonger av realityserien Familjen Annorlunda.

Mirka berättade tidigare på bloggen att hon har en hel del samarbeten, som hon noggrant försöker vara så tydlig som möjligt med. Men ibland blir det inte som man tänk sig, så när Mirka var i Åre på en skidsemester blev det inte riktigt som hon tänkt sig. Resan var en förmån och trettonbarnsmamman hade inte betalat för det själv, men detta var något som läsarna inte ansåg framgick.

Detta i sin tur ledde till att Mirka bad om ursäkt för sin otydlighet och missförståndet i ett senare inlägg.

Nya tag

På sin Instagram erbjöd hon en frågestund till sina följare, där de kunde fråga allt möjligt mellan himmel och jord. Hon inleder bland annat om att hon varit förkyld ett bra tag, men att det nu går mot det bättre hållet sakta men säkert – härligt!

Mirka berättade bland annat att hon nu jobbar inom restaurang, men eftersom hon inte har ett schema med fasta tider så har det inte blivit så många arbetspass. Orsaken till det är Corona-viruset som snabbt spridits i Sverige.

Även om Mirka verkar trivas fint att jobba inom restaurang så har hon nu lagt helt nya planer inför hösten. Detta är även något hon valde att dela med sig av under sin frågestund på Instagram.

Mirka Norrström Instagram frågestund

Mirka Norrström avslöjar framtidsplanerna. FOTO: Instagram

En följare undrade hur det går för Mirka och hennes pluggande. Svaret blev: “Ska söka till utbildningen som börjar till hösten”.

Det har alltså blivit dags för Mirka Norrström att sätta sig framför skolbänken igen. Om planerna går som det ska och Mirka kommer in på det hon ska söka så vankas det skolgång för trettonbarnsmamman reda i höst.

Stort lycka till!

FOTO: Christian Örnberg/TT, Instagram

Senaste nytt