Trettonbarnsmamman Mirka Norrström om missen efter ilskan

13-barnsmamman Mirka Norrströms nya ord om stora familjelyckan: “Verkligen den rätte för oss”

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström är vanligen mycket tydlig på sin blogg om vad som är samarbeten och inte.
Men efter en skidsemester i Åre rasade fansen och bloggerskan ber nu om ursäkt.

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, driver en av Sveriges största föräldrabloggar. Fansen läser hennes blogg flitigt, dagligen.

Familjen består av barnen Kevin, Linnéa, Jennifer, Benny, Selina, Victor, Oliver, Alice, Thor, Nellie, Älva, Lilja och David. Mirka har även tre bonusbarn Emmelie, Daniel och Mikaela. De har medverkat i ett flertal säsonger av realityserien Familjen Annorlunda, men nu är det Mirkas blogg som står i största fokus.

Mirka Norrström med familj

FOTO: Karin Törnblom/TT

Mirkas försök till tydlighet

I och med bloggen så har hon en hel del samarbeten, vilket hon själv menar att hon försöker vara så tydlig med som det bara är möjligt. Hellre övertydlig, än inte tydlig, som hon själv beskriver det.

Härom veckan så åkte Mirka iväg på en liten skidsemester, något som hon fått som förmån och alltså inte betalat för själv. Men enligt läsarna så framgick inte detta helt och hållet, inte över huvudtaget.

Men om det är något som Mirka inte vill, är det att bli missförstådd av sina följare, och detta ledde till ett separat blogginlägg med en ursäkt och förklaring.

På resan fick inte trettonbarnsmamman med sig sin dator, vilket gjorde att hon bloggade från sin mobiltelefon. Och vi alla har väl varit med om att teknik strular, även så Mirka.

Mirka Norrström galapremiär

Galapremiären av ””Marcus och Martinus – Tillsammans mot drömmen”” på biograf Rigoletto i Stockholm. FOTO: Karin Törnblom/TT

“Jag fattade ingenting”

När hon hade skrivit sitt blogginlägg så trodde hon att hon hade markerat tydligt att det var ett samarbete. Men när hon senare pratade med en väninna, som enligt Mirka är lite mer teknisk än henne själv, så fick hon förklarat för sig att det inte var markerat något samarbete.

“Jag fattade ingenting och fick halvt panik då jag är alltid noga med den biten. Hon som är mera teknisk fick hjälpa mig steg för steg att få till det och jag kunde andas ut”, skriver Mirka på bloggen och fortsätter: “Ibland hatar jag att vara så oteknisk men gör mitt bästa”.

Bloggerskan passade även på att be om ursäkt:

“Jag ber om ursäkt för att jag missade dubbelkolla samarbetsmarkeringen först och att jag inte berättade innan mera ingående om resan”.

FOTO: Christian Örnberg/TT

Senaste nytt