Artikeln innehåller reklamlänkar

Mirka Norrström akut till sjukhus efter nya olyckan med sonen

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström akut till sjukhus – efter nya olyckan med yngsta sonen

Trettonbarnsmamman och Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrströms son David har haft rejäl otur den sista tiden. I förra veckan fick han åka in till sjukhuset efter att ha fått en fraktur i armen. Och i helgen fick Mirka och David åka in till akuten igen.

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, tvingades i förra veckan uppsöka sjukhus då hennes son David skadat sig. Det var när David hade en dragkamp med sin bror som han ramlade bakåt och gjorde illa armen.

”Jag hörde direkt att nu hade han gjort mer illa än nånsin förr. Han hade jätteont i överarm och axeln. Efter ett tag valde jag att packa in David i bilen och åka till barnakuten”, skrev Mirka i ett inlägg i onsdags förra veckan.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Det visade sig då att David fått en fraktur i överarmen och måste bära mitella en tid.

Men i helgen var olyckan framme igen. I ett blogginlägg berättar Familjen annorlunda-profilen att David ännu en gång ramlat och gjort illa armen.

”Jag duschade och under tiden lyckades David snubbla på en leksak och han ramlade på sin onda arm. Han fick ont och var ledsen länge. Jag jämförde hans axlar/överarmar och såg att den onda sidan var svullen och såg annorlunda ut mot tidigare. Så vi åkte till barnakuten för att kolla om skadan har blivit värre. Stackaren”, skriver Mirka Norrström på bloggen.

Mirka lättad över beskedet

På akuten fick Mirka Norrström och David vänta länge innan de fick träffa en sköterska och sedan en läkare. Det råkade vara samma läkare som hjälpt dottern Lilja, 6, när hon i somras bröt armen.

Vi skickades till röntgen där vi satt och väntade ett bra tag. Det var vi där plus en kille runt 25 år. David började prata med killen och de jämförde sina skador då båda hade en mitella på sig”, skriver Mirka Norrström.

Under sjukhusvistelsen var David vid gott mod. De fick slutligen veta att det lyckligtvis inte var en ny fraktur och han behövde inte gipsas.

”Till sist var vi tillbaka till akuten och läkaren förklarade att det hade blivit en liten ändring på Davids befintliga fraktur men att han ska fortsätta med sin mitella. En återbesök med nya röntgenbilder direkt efter vår resa är inbokad. Vi kom hem och alla blev lättade över att det inte var värre”, skriver Mirka Norrström.

FOTO: Instagram

Senaste nytt