LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tre dagar före tillkännagivandet från hovet - Hänt Extra först med Victorias härliga babylycka

04 sep, 2015 
Jonatan Berggren
Hänt Extra avslöjade graviditeten och Victoria och Daniels babylycka redan den första september. Glädjeyra i hela landet efter att hovet bekräftade nyheten.
Annons

Tre dagar före kronprinsessan Victoria, 38, och prins Daniel, 41, själva tillkännagav att de blir föräldrar för andra gången avslöjade Hänt Extra graviditeten. Tidningens nummer 37 som kom ut i butik måndag 1 september pryds av den gravida kronprinsessan som berättar för Norges kronprinsessa Mette-Marit, 42, att hon väntar barn.

– Det här är årets nyhet. Det här är nyheten vi alla väntat på. Tack vare våra pålitliga källor nära hovet och de talande bilderna så vågade vi köra hårt på den här vinkeln, vilken ingen annan tidning i Sverige har gjort, säger Emelie Arvidsson, huvudredaktör på Hänt Extra.

HEX-omslag

Hänts chefredaktör Bo Liljeberg framhåller det hårda arbete som Hänt Extras huvudredaktör Emelie Arvidsson och redaktionen gjort i jakten på det stora avslöjandet.

– I dag är det nästan omöjligt att vara först och dessutom ensam med en sån här stor nyhet. Och – det är inte första gången Hänt avslöjar kungliga nyheter. Jag tror inte det är sista gången heller, säger Bo Liljeberg.

Om du vill läsa hela storyn om Victoria, Mette-Marit och graviditeten finns veckans Hänt Extra i närmaste butik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons