Tränarens hyllning till Morgan: "Fantastiskt att få lära känna dig"

26 sep, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
När Morgan Karlsson visar en ny och oväntad sida kan coachen Mikael Hollsten inte låta bli att hylla "Biggest Loser"-deltagaren. – Jag vill tacka dig, säger Mikael Hollsten i kvällens avsnitt.
Annons

Under sin tid i “Biggest Loser VIP” är Morgan Karlsson, 44, den som nått störst förändring. Från att högst motvilligt deltagit i coachen Mikael Hollstens övningar har Morgan nu börjat gå till gymmet med glädje. Och i kvällens avsnitt avslöjar han en plan som ingen är beredd på att få höra.

– Jag tänkte, fasiken om jag inte skulle göra klassikern Vasaloppet. Jag har aldrig fått sådana här tankar innan så jag har helt ändrat taktik här nu, säger Morgan Karlsson under kvällens invägning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det visar sig att Morgan Karlsson under veckan som gått tappat 2.7 kilo. Morgans nya engagemang har berört “Biggest Loser”-deltagarnas coach, Mikael Hollsten, som kämpat för att få Morgan att stanna på gymmet.

– Jag vill säga någonting som “fan, nu kör vi sista biten!”. Men jag vill lägga fokus på hur fantastiskt det är att ha fått lära känna dig och din resa. Och att du alltid varit ärlig med vad du känner och att du verkligen ger feedback på hur du tycker att det går och vad du behöver. Och att du inte är rädd för att undra saker, för att du själv behöver bli övertygad om vad det här innebär och vilken förändring det kan göra, säger Mikael Hollsten till Morgan Karlsson och fortsätter:

Annons

– Så jag vill tacka dig, som tränare, för att du faktiskt ställer de frågorna du ställer och för att du liksom försöker hitta din väg i det här.

Efter invägningen passar även Morgan Karlsson själv på att ge sig en klapp på axeln för sin stora förändring. Och när han pratar om sig själv och sin imponerande insats, gör han det i tredje person.

– Bra jobbat av dig själv, Morgan, som har varit borta utan kompisar och utan tv, säger han och fortsätter:

– Det mest tråkiga du skulle kunna utsätta dig för är ju idrott.

Och till sist slutar han prata om sig själv i tredje person:

– Och här står jag kvar i fjärde veckan och jag tycker det är roligt, säger Morgan Karlsson.

Här är alla deltagarna i “Biggest Loser VIP”

FOTO: TV4

Annons