TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Trailern till nya Familjen Addams-filmen är här – se den nu

01 maj, 2019 
AvAgnethe Alm
Trailern till nya Familjen Addams-filmen är släppt. Premiär den 11 oktober i USA.
Visst minns du den kusliga Familjen Addams som skrämde och roade oss under 90-talet? Nu kommer de tillbaka i en animerad långfilm. Se första trailern här.
Annons
Trailern till nya Familjen Addams-filmen gör oss inte besvikna – se den härBrand logo
Trailern till nya Familjen Addams-filmen gör oss inte besvikna – se den här

Familjen Addams är tillbaka! Denna gången i en animerad version. Lagom till Halloween dyker familjen upp på bioduken i USA – och i Sverige lär långfilmen släppas innan årsskiftet.

Filmen, med titeln The Addams family är ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen, som senast skrämde och roade oss under 90-talet. Då i två icke-animerade långfilmer. I den nya filmen får vi följa med familjen i deras smått underliga vardag. Och nu har den första teasertrailern släppts!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trailern bjuder på morbid humor i kombination med en härligt kuslig Halloween-stämning, samtidigt som den presenterar oss för den skruvade familjen. Vi får träffa pappa Gomez, fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday. Självklart är även husets butler Lurch och den vandrande handen Thing med – precis som på 90-talet.

”Tycker du din familj är konstig – tänk om”

Teasertrailern inleds med att visa upp flera tecknade familjer – och avslutas till sist med den något annorlunda familjen Addams, som precis flyttat in i deras kusliga, övergivna hus.

Annons

– Det är motbjudande, det är fruktansvärt, det är hemma, konstaterar fru Morticia och Gomez när de äntrar huset för första gången.

I följande scener ser vi utdrag från det vardagliga livet, som skiljer sig från hur de flesta familjer lever. Minst sagt – och det är skaparna medvetna om. I trailern har de varvat scener med texter som ”Tycker du att din familj är konstig? Då bör du tänka om”.

I rollerna hör vi röster från stjärnskådespelare som Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac och Finn Wolfhard.

The Addams family är den första animerade upplagan som görs av historien om den skräckinjagande familjen. Den 11 oktober har den premiär i USA, och Familjen Addams-fansen kan knappt bärga sig.

”Ju mer jag ser av detta…. desto mer älskar jag det”, skriver en person som sett trailern.

”Jag ser fram emot den här filmen. Jag älskar familjen Addams”, skriver en annan.

FOTO: Youtube

Annons