TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Tove Styrkes kärlekslycka med flickvännen Sanna

18 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Tove Styrke flickvän Sanna
När artisten Tove Styrke äntrade röda mattan på Elle-galan 2020 var hon inte ensam.
Med sig på galan hade Tove nämligen flickvännen Sanna.
Annons
Allt om IdolBrand logo
Allt om Idol

Artisten Tove Styrke, 27, slog igenom när hon som 17-åring medverkade i TV4:s Idol. I tävlingen hamnade hon på en tredjeplats och fick se sig besegrad av Erik Grönwall som tog hem vinsten i Idol 2009.

Efter Idol har Tove släppt flertalet album, senast Sway som kom ut 2018. Förutom att ha haft stora framgångar på hemmaplan har karriären utomlands gått spikrakt uppåt. 2018 var Tove Styrke nämligen förband åt den nyzeeländska artisten Lorde, 23, som har dunderhiten Royals i bagaget. Som om inte det var nog har Tove dessutom varit förband åt Katy Perry, 35, på hennes europaturné under samma år.

Tove Styrkes kärlekslycka med flickvännen

Under fredagens Elle-gala där svenskt mode och svenska designern hyllades och prisades var Tove Styrke på plats – men hon dök inte upp ensam. Som sällskap på röda mattan visade Tove nämligen upp sin kärlek för första gången. För Elle bekräftar Tove Styrke kärlekslyckan och att Sanna Sikborn Erixon, 34, är hennes flickvän.

Annons

Men på frågan om hur länge paret varit tillsammans svarar Tove kryptiskt:

– Ett tag….

Däremot avslöjar Tove hur hon och Sanna träffades.

– På jobbet, haha, säger Tove till Elle.

Sanna är nämligen en del av Tove Styrkes band, och på scen har de flertalet gånger setts tillsammans under Toves liveframträdanden runt om i världen.

Följarnas hejarop

Även på sin egen Instagram visar Tove Styrke upp en bild på sig och Sanna från kvällens festligheter.

”När din dejt är din faktiska dejt”, skriver Tove till bilden följt av ett hjärta.

På bilden ses paret posera på röda mattan tillsammans – men det var inte bara flickvännen som Tove visade upp för första gången. På bilden ses Tove med långt, blont hår. En stor förändring från sin tidigare korta frisyr.

I kommentarsfältet till Tove Styrkes Instagram-bild på sig och flickvännen Sanna hyllar följarna bilden på paret. Även artistkollegan Molly Sandén visar sitt stöd genom två hjärtemojis.

”WOW”, skriver en följare.

”Såååå fina!”, skriver en annan.

”Mitt favoritpar”, skriver ytterligare en.

https://www.instagram.com/p/B7dZB2dB47a/

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons