BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Dean McDermott raderar uttalandet om seperationen från Tori Spelling

17 jun, 2023 UPPDATERAD 17 jun, 2023
Frida Eklöf
Tori Spelling och Dean McDermott
Tori Spelling och Dean McDermott har levt tillsammans i 18 år.
Nyligen kom Dean tråkiga beskedet att de har beslutat sig för att gå skilda vägar enligt TMZ.
Men nu har han raderat inlägget.
Annons
Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hollywoodparet Tori Spelling, 50, och Dean McDermott, 56, träffades 2005 och året därpå gifte de sig. Sedan dess har de levt lyckliga och har idag fem barn tillsammans.

Det har dock ryktats ett tag om huruvida paret har det. Och tidigt på lördagsmorgonen kom Dean med de tråkiga nyheterna att han och Tori ska skiljas. Något som Expressen tidigare har rapporterat om.

”Det är med stor sorg och ett väldigt, väldigt tungt hjärta som, efter 18 år tillsammans och fem fantastiska barn ihop, Tori Spelling och jag har bestämt oss för att gå skilda vägar, och starta om på nytt, själva”, skriver han på sociala medier, rapporterar TMZ.

Parets historia har inte alltid varit en framgångssaga. Dean har nämligen tidigare varit öppen med att han har varit otrogen mot Tori, något som han berättade om i deras realityshow True Tori.

Men några timmar senare efter nyheten om seperationen tog Dean bort sitt inlägg från sociala medier – varför är fortfarande oklart och det är fortfarande oklart om paret ska skilja sig eller inte.

Tori Spelling har ännu inte kommenterat separationen.

FOTO: Xavier Collin/Image press agency/Mega

Annons