Idol 2023 marknadsföring banner

Tori Spelling i karantän – misstänks ha Ebola

22 okt, 2014 
AvAnna Shimoda
Tori Spelling hostade okontrollerat och hade skyhög feber när hon kom till sjukhuset. Läkarna isolerade henne snabbt från övriga patienter. "Hon behandlades som om hon hade Ebola", säger en källa enligt TMZ.
Annons

Skådisen och realitystjärnan Tori Spelling, 41, sökte nyligen vård på Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Hon ska vid ankomsten hostat okontrollerat, haft skyhög feber och problem att andas, vilket är typiska symptom för Ebola.

Enligt en källa till TMZ isolerade läkarna Tori från övriga patienter då de ska ha fattat misstankar om att hon drabbats av den fruktade sjukdomen. Men lyckligtvis var det inte så illa som läkarna första trodde. Efter lite prover visade det sig vara allvarlig bronkit i kombination med en bihåleinflammation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Tori Spelling Visits A Medical Building

Men tro inte att hon får åka hem med lite penicillin för det. Fler tester väntar, och Tori tvingas därför ställa in en planerad pressturné för egna serien “True Tori”.

Annons

Tori har blivit minst sagt omskriven senaste tiden på grund av hennes äktenskapliga problem med maken Dean McDermott, 47. I tv-serien har Dean och Tori öppet diskuterat hans otrohet och sexmissbruk. Tori hävdade även i ett avsnitt att hon var gravid igen, något som påstods vara en bluff för att få bättre tittarsiffror.

Tori och Dean har varit gifta sedan 2006. Tillsammans har de barnen Liam, 7, Stella, 6, Hattie, 3, och Finn, 2.

Annons