ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tony Irvings framtidsbesked i Let's dance: ”Kommer aldrig göra det igen”

26 maj, 2023 
tony Irving
Tony Irving har varit en del av Let´s dance sedan 2006.
Nu berättar han om sin framtid i programmet.
– När säsongen är över går jag alltid in i att jag kommer aldrig göra det här igen. Varje år., säger Tony.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony IrvingBrand logo
Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony Irving

Let´s dance närmar sig sitt sista avsnitt för säsongen och ännu en vinnare ska tilldelas priset i form av en glassko. Tidigare har bland andra Benjamin Ingrosso, 25, Måns Zelmerlöw, 36, och Tina Nordström, 49, stått som segare i tävlingen.

Förutom att tittarna ringer in och röstar på den som de vill ska gå vidare i tävlingen så står även juryn för en del av poängen som delas ut till dansparen i tävlingen.

Tony Irvings framtidsbesked i Let´s dance

Tony Irving, 56, har sedan Let´s dance började 2006 varit en av domarna som bedömer kändisarnas insats på dansgolvet.

Efter 17 år med samma namn kan orken tryta för vem som helst. För Hänt berättar Tony om tankarna på att kasta in handduken och lämna tävlingen för gott.

– När säsongen är över går jag alltid in i att jag kommer aldrig göra det här igen. Varje år. Det är inte ett år som jag inte går hem och säger aldrig igen, säger Tony.

Även om han till en början är trött och inte vill fortsätta så kommer han alltid tillbaka till sin längtan efter programmet.

Annons

– Sedan tar det tre månader så undrar jag, okej vilka ska vara med, var är Dermot, var är Ann. Jag vill bara tillbaka., säger han.

Jobbat med dans sedan 1983

Tony får frågan om varför han tror att det alltid är den känslan han landar i efter programmet.

– Vi alla tre (Tonys kollegor Ann Wilson och Dermot Clemenger) har gjort samma sak i 17 år sen har jag jobbat med dans sedan 1983, säger Tony och fortsätter:

– Jag tror att man kommer in i att hur många versioner av Cha cha, hur många gånger kan man hitta olika sätt att förmedla det man är ute efter. Sedan kommer de nya deltagarna, det blir en inspiration när Tone är med, när Renaida är med. När alla dessa personer ställer upp så tar man deras personligheter som inspiration och då blir det tändande att göra det igen, avslutar Tony.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons